Haberler

Tatilin 2 Günlük Bilançosu Ağır: 67 Kaza, 51 Ölü, 285 Yaralı

Güncelleme:

Her yıl olduğu gibi bu bayram da tatil telaşına kapılan dikkatsiz sürücülerden kötü haberler gelmeye devam ediyor. Ramazan Bayramı tatilinin ilk iki gününde, bugün saat 16:00'ya kadar yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarının sayısı 67'ye çıkarken, kanlı bilanço da yükselmeye devam ediyor. Cuma akşamından bu yana 51 kişi hayatını kaybetti, 285 kişi de yaralandı.

SADECE 2. GÜN 33 KİŞİ YARALANDI

Tatilin ikinci gününde (bugün) ise trafik kazası sonucu 1'i asker 9 kişi yaşamını yitirdi, 33 kişi yaralandı.

Yurt genelindeki kazaların bilançosu özetle şöyle:

23 HAZİRAN CUMA

Mesai saatinin sona ermesiyle birlikte tatilciler yollara düşerken aynı gece Adıyaman, Erzincan, Kastamonu, Kocaeli Çanakkale ve Sivas'ta meydana gelen 6 kazada 1 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.

24 HAZİRAN CUMARTESİ

Arife günü Bursa'da 4, Eskişehir'de 3, İstanbul, Manisa ve Samsun'da 2'şer, Ankara, Karabük, Antalya, Adıyaman, Erzurum, Kastamonu, Mersin, Tekirdağ, Çanakkale, Kütahya, Erzincan, Zonguldak, Uşak, Kırıkkale, Aksaray, Sivas, Gümüşhane ve Kırşehir'de 1'er olmak üzere toplam 31 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 26 kişi öldü, 128 kişi yaralandı.

25 HAZİRAN PAZAR

Ramazan Bayramı'nın birinci günü Gaziantep'te ve Adıyaman'da 2'şer, Balıkesir, Niğde, Muğla, Aydın, Karaman, Burdur, Eskişehir, Çanakkale, Konya, Kayseri, Edirne, Sakarya, Adana, Zonguldak, Manisa ve Hatay'da meydana gelen 20 ayrı trafik kazasında 15 kişi öldü, 103 kişi yaralandı.

26 HAZİRAN PAZARTESİ

Ramazan Bayramı'nın ikinci günü Balıkesir, Niğde, Muğla, Aydın, Kahramanmaraş, Erzincan, Sivas, Gaziantep, Adıyaman ve Denizli'de meydana gelen 10 kazada 1'i asker 9 kişi yaşamını yitirdi, 33 kişi yaralandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Çanakkale Erzincan Adıyaman 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title