Haberler

Bayramiç Atatürk Stadyumu Şimdi Çok Daha Modern

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde, Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan’ın yoğun çabaları sonucu Bayramiç Atatürk Stadyumu’nun toprak zeminin suni çim yapılması ve depreme dayanıksız olan tribününün yenilenmesinin ardından ışıklandırma sistemi ve 500 kişilik ek tribün yapımında...

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan'ın yoğun çabaları sonucu Bayramiç Atatürk Stadyumu'nun toprak zeminin suni çim yapılması ve depreme dayanıksız olan tribününün yenilenmesinin ardından ışıklandırma sistemi ve 500 kişilik ek tribün yapımında sona yaklaşılıyor.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan'ın desteğiyle stada son olarak Temmuz ayında yapılan ihale sonucu her köşeye dikilen aydınlatma direklerine 12 şer adetten toplam 48 adet projektör ile 96000 wattlık ışıklandırma, mevcut tribünün tam karşısına 500 kişilik ek tribün ve yine mevcut olan tribünün yanına stadyuma gelen spor severler için ihtiyaç olan tuvalet yapımı gerçekleştiriliyor. Yaklaşık 750 Bin TL ye mal olacak olan proje ile Bayramiç ilçe Atatürk Stadyumu çok daha modern bir görünüme bürünüyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, "Gençliğe önem veriyoruz. İlçemiz Atatürk Stadyumu'nu bakanlığımız tarafından daha önce aldığımız yatırımlar ile yenilemiştik. Stadyumumuzda oynanan maçlara gelen misafir takım taraftarı için tribün eksikliği yaşanıyordu ve ışıklandırma yetersizliği sebebiyle futbol takımımız akşam antrenman yapabilme imkanına sahip değildi. Çalışmalarımızda sona yaklaşıyoruz. Stadyumumuz 1000 kişilik tribünleri, ışıklandırması ile çok daha modern bir görünüme kavuşacak. Spor ve sporcuya desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan'a çok teşekkür ediyoruz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sadettin Arslan Çanakkale Bayramiç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title