Haberler

Bayramı Memleketinde Geçiren TBMM Başkanı Kahraman Rize'den Ayrıldı

Bayramı memleketinde geçiren TBMM Başkanı Kahraman Rize'den ayrıldıRİZE - Bayram öncesinde Rize'ye gelerek İkizdere ilçesindeki köyüne giden TBMM Başkanı İsmail Kahraman Rize'den ayrıldı.

Bayramı memleketinde geçiren TBMM Başkanı Kahraman Rize'den ayrıldı

RİZE - Bayram öncesinde Rize'ye gelerek İkizdere ilçesindeki köyüne giden TBMM Başkanı İsmail Kahraman Rize'den ayrıldı.

Bayram tatili nedeniyle memleketi Rize'nin İkizdere ilçesinde bulunan köyüne gelen

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Vali Erdoğan Bektaş'makamında ziyaret etti.

Görüşmede sırasında açıklamada bulunan İsmail Kahraman, "Bugün her ilimizde bir veya birkaç üniversite var. Üniversiteler ile birlikte ülkemizde gelişmekte. İlimizdeki yatırımları gördüm, bununla birlikte ülkemiz büyümeye devam ediyor. Bunu çekemeyen bazı ülkeler bizi bölmek ve parçalamak istiyorlar. Bu ülke 15 Temmuz darbe girişimini de gördü ancak hız kesmedi ve büyümeye devam ediyor" dedi. TBMM Başkanı İsmail Kahraman her fırsatta memleketine geldiğini belirterek " Okullu yıllarımda dahi babam bizi köyümüze getirirdi, ben buradan bağımı hiç kesmedim, Atalarının ve kendinin doğduğu ili seven her insan memleketini ve insanlarını da sever" diye konuştu." dedi.

TBMM Başkanı Kahraman, Vali Bektaş ile yediği öğlen yemeğinin ardından kentten ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İsmail Kahraman Erdoğan Bektaş İkizdere Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title