Haberler

Bayram Trafiği Pişmaniyecilerin Yüzünü Güldürdü

Dört Günlük Kurban Bayramı Tatilini Memleketlerinde Geçiren Vatandaşlar Dönüş Yolunda Uzun Kuyruklarda Beklemek Zorunda Kalınca Pişmaniyecilerin Yüzü Güldü.

Dört günlük Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde geçiren vatandaşlar dönüş yolunda uzun kuyruklarda beklemek zorunda kalınca pişmaniyecilerin yüzü güldü.

D 100, D 130 ve TEM otoyolu Kocaeli kesiminde tatilcilerin dönüşe geçmesi ile birlikte uzun kuyruklar oluştu. TEM otoyolu İstanbul istikameti Gültepe rampasında gerek Gültepe tünellerinde şerit sayısının 3'ten 2'ye düşmesi gerekse D 130 karayolundan otoyola takılan araçlar nedeniyle kuyruklar oluştu. İzmit şehir merkezinde yapımı süren tünel geçiş çalışmaları nedeniyle trafiğin zaman zaman tek şeritten verilmesi D 100 karayolunda da yoğunluğu artırdı. D 100 karayolunda tüm ışıklı kavşaklarda görevli bir

polis akışı sağlarken burada ve otoyolda kalan araçlar çekiciler vasıtasıyla süratle çekiliyor. Her iki karayolunda da Ramazan Bayramı'ndaki yoğunluk yaşanmasa da ilerleyen saatlerde trafikteki sıkışıklığın artması bekleniyor.

Bu arada yaşanan yoğunluk özellikle pişmaniye satıcılarının işine yaradı. Uzun kuyruklarda bekleyen araçların arasında dolaşan pişmaniyeciler, trafikteki kuyrukların artması ile birlikte satışlarını artırdı.

(GA-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title