Haberler

Bayram Tatilleri Zehir Oldu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bayram tatili için gelen yerli turistlerin bulunduğu otelin personel ve yöneticileri, bayramın birinci gününde oteli terk edince, tatilciler ortada kaldı. Oteldeki güvenlik görevlileriyle tartışan turistleri polis güçlükle sakinleştirdi.

Bodrum İlçesi'nde Gümbet semti Bitez Caddesi'ndeki bir otele (Bellacasa Suites Hotel) bayram tatili için gelen çoğu yerli 300'e yakın turist, otel yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 40 çalışanın bayramın birinci günü maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle oteli terk etmesi üzerine mağdur oldu. İnternetle tur şirketleri ve acenteden tatil rezervasyonu yaptıran yerli turistler otel önünde isyan etti. Otelin tüm odalarının pislik içinde olduğunu, suların akmadığını ve yemek verilmediğini öne süren tatilcileri polis güçlükle sakinleştirdi. Bu durum karşısında turistlerin çoğu tatillerini yarıda bırakıp evlerine dönmek zorunda kaldı.

Tatil için İzmir'den gelen evli ve bir çocuk babası 36 yaşındaki Himmet Bozkur, "Dört günlük tatil için geldiğimiz otele 948 TL ödedik. Ancak bayramın ilk gününden itibaren otelde bize verilmesi gereken hizmetlerin hiçbirini alamadık, 'Herşey dahil' sistemle geldiğimiz otelde, odaların suları akmıyor, yatak ve çarşaflar pislik içinde, kahvaltı dahil hiç yemek verilmedi. Otelin personelinin de tesisi terk edip kaçtığını öğrenince çareyi polise gitmekte bulduk" dedi.

TUR YETKİLİSİ: BİZ DE MAĞDURUZ

Bazı turistler, bir tur şirketinin Ege Bölge Müdürü Dinçer Aydın ile tartıştı. Aydın, "Birçok tur şirketi ile anlaşan bu turistlerin mağduriyetlerini gidermeye çalışıyoruz, kabul eden müşterilerimizi Bodrum'daki bazı otellerle Marmaris ve Fethiye'de anlaşmalı olduğumuz otellere yönlendiriyoruz. Mağduriyeti bizden kaynaklanmıyor. Biz de otel yönetiminden şikayetçiyiz. Çünkü biz de mağduruz" diye konuştu. Bazı turistler polis merkezine gidip, şikayette bulundu. Polis otel ve çevresinde güvenlik önlemi aldı. - Muğla / Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Aydın Bitez Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title