Haberler

Bayram Tatili Boyunca 1 Milyona Yakın Araç Afyonkarahisar'dan Geçiş Yaptı

Ege Bölgesi’nin kavşak kent konumundaki Afyonkarahisar’dan 10 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca 1 milyona yakın aracın geçiş yaptığı belirtildi.

Ege Bölgesi'nin kavşak kent konumundaki Afyonkarahisar'dan 10 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca 1 milyona yakın aracın geçiş yaptığı belirtildi.

Ankara, İzmir, Antalya, Denizli, Kütahya, Uşak gibi kentlerin geçiş güzergahında bulunan Afyonkarahisar'dan 10 günlük tatil süresi boyunca yaklaşık 1 milyon araç geçiş yaptı. Karayolları 31. Şube Şefliği görevlilerinden alınan bilgilerde tatil boyunca kent üzerinden en fazla geçişin Antalya ve İzmir yönüne gerçekleştiği kaydedildi. Kentteki yeni yapılan Karahisar Tüneli ile Karahisar Köprüsü'nün faaliyete geçmesi ile önceki yıllarda olduğu gibi trafikte büyük aksamalar yaşanmazken, yinede zaman zaman uzun araç kuyrukları oluştuğu ifade edildi. 1 milyona yakın aracın geçiş yaptığı kentte polis ve jandarma trafik ekipleri başta olmak üzere karayolları ekipleri de tatil süresi boyunca yollarda olarak aksamaların yaşanmaması için mesai harcadıkları kaydedildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı İzmir Ege Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title