Haberler

Bayram Öncesi Sahiller Doldu

Nilüfer DEMİR- Hülya ELTEŞ / BODRUM(Muğla), DHA) MUĞLA'nın Bodrum ilçesine bayram tatili için gelenler, sahillere akın etti.

Nilüfer DEMİR- Hülya ELTEŞ / BODRUM(Muğla), DHA) MUĞLA'nın Bodrum ilçesine bayram tatili için gelenler, sahillere akın etti. Gün boyu denize giren tatilciler, güneşlenerek denizin keyfini çıkardı.

Ramazan Bayramı tatili için turizm kenti Bodrum'u seçenler, kendilerini sahillere attı. Cuma akşamından ilçeye gelen tatilciler arife günü, Kumbahçe, Gümbet, Bitez, Paşatarlası ve Ortakent-Yahşi plajlarını hareketlendirdi. Tatilciler, sabahtan itibaren güneşlenmeye başladı, sahilde oyunlar oynamanın tadını çıkardı.

Kuşadası'ndan Bodrum'da yaşayan ilkokul arkadaşının yanına gelerek tatili değerlendiren hemşire 22 yaşındaki Karya Çokağır, "Bayram tatili için gezmeye geldim. Her şey çok güzel. İlkokul arkadaşım Bodrum'da yaşıyor, onun davetiyle geldim. Tatil çok güzel. Bodrum zaten tatil için en güzel yerlerden biri. Çok beğendim. Bodrum deyince gündüz ve gece hayatı ayrı. Gece gündüz ayrı eğleniyoruz, her şekilde eğlenerek geçiriyorum tatilimi. Herkese iyi bayramlar diliyorum, şeker tadında bir bayram olsun, küsler barışsın, her şey güzel olsun" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Ortakent Yahşi Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title