Haberler

Bayram Kardeşler Hakkında Ömür Boyu Hapis Cezası İstendi

Van Eski Milletvekili Mustafa Bayram'ın Oğulları Hecer ve Kemal Bayram Hakkında, 'Kasten Adam Öldürmek' İddiasıyla Ömür Boyu Hapis Cezasına Çarptırılmaları İstendi.

Van eski milletvekili Mustafa Bayram'ın oğulları Hecer ve Kemal Bayram hakkında, 'Kasten adam öldürmek' iddiasıyla ömür boyu hapis cezasına çarptırılmaları istendi.

Van Cumhuriyet Savcısı Fatih Koçak tarafından hazırlanan iddianame, dava açılmak üzere 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Cumhuriyet Savcısı Koçak, olayla ilgili hazırladığı 6 sayfalık iddianameye ek olarak Edremit İlçe Belediye eski Başkanı, Hecer ve Kemal Bayram'ın öldürdükleri iddia edilen Ahmet Bayram'ın vücudunda çıkan kurşunların İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelen balistik raporunun da içinde bulunduğu dosyayı mahkemeye gönderdi. İddianameden Hecer ve kardeşi Kemal Bayram'ın, 'Kasten adam öldürmek' suçundan ömür boyu hapsi istendi. Bayram kardeşlerin TCK'nın 39, 53 ve 82. maddelerinden yargılanacakları bildirildi.

Mustafa Bayram'ın Edremit İlçesi'nde bulunan evinin önünde 27 Eylül 2006 tarihinde öldürülen yeğeni Ahmet Bayram cinayeti ile ilgili oğulları Hecer ve Kemal Bayram, İl Emniyet Müdürlüğü Aşayış Şubesi ve Özel Hareket Şubesi ekiplerinin, 7 Kasım 2006 tarihinde gerçekleştirdikleri bir operasyonla yakalanmışlardı. Bayram kardeşler, İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan sorgularının ardından aynı gün çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Van F Tipi Cezaevi'ne gönderilmişlerdi.

(ŞA-MET-MEF-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title