Haberler

Ankaragücü'nün Yeni Hocası Bayram Bektaş Oldu! Bayram Bektaş Kimdir?

Güncelleme:

Önceki takımı Göztepe'den kovulan teknik adam Bayram Bektaş, Ankaragücü ile teknik direktörlük anlaşması imzaladı. Peki Ankara gücünün yeni teknik yöneticisi Bayram Bektaş kimdir, hangi takımları çalıştırdı, geçmişte hangi takımlarda oynadı?

BAYRAM BEKTAŞ KİMDİR?

10 Şubat 1974'te Trabzon'da dünyaya gelen Bayram Bektaş, futbola Fransa takımı Auxerre'nin altyapısında başladı.

Bayram Bektaş Kimdir?

20 YAŞINDA BAŞLAYAN FUTBOL KARİYERİ

20 yaşındayken Türkiye'deki futbolculuk yaşamına Bilecikspor ile adımı atan Bektaş, bir sezon boyunca Bilecikspor'da oynadı. Daha sonra Sarıyer'e geçiş yapan Bayram Bektaş, Sarıyer'de 2 sezon top koşturdu. Futbolculuk kariyerine Antalya'da 11 numaralı formayı sırtına geçirerek devam eden futbolcu, bir sezonu Antalyaspor'da geçirdi.

Bayram Bektaş Kimdir?

BEŞİKTAŞ'IN İLGİSİNİ ÇEKTİ

Spor kariyerindeki çıkış noktası Altay'a transferi sonrası olan Bektaş, dikkat çeken performansı sayesinde Beşiktaş'ın ilgisini çekti. Bir sonraki sezon Beşiktaş'la sözleşme imzalayan Bayram Bektaş, 4 sene Beşiktaş'la birlikte sahada mücadele etti. Taraftarların kalplerini kazanan Bektaş, 2003 yılında 100. Yıl Şampiyonluğu'nu yaşadı.

Bayram Bektaş Kimdir?

YEDEK KLÜBESİNDE OTURDU

Beşiktaş'ın ardından Trabzonspor'da forma kapan Bayram Bektaş, yarım sezon boyunca neredeyse her maçta yedek kulübesi olmasından dolayı kendini gösteremedi. Konyaspor'a transfer olan ve bir sezon boyunca Konyaspor'da top koşturan Bektaş, 2005 yılında Konyaspor'dan Kocaelispor'a geçiş yaptı ve 2007 yılında yaşadığı sakatlık sebebiyle futbolculuk kariyeri Kocaelispor'da son buldu.

Bayram Bektaş Kimdir?

ANTRENÖRLÜK KARİYERİ BAŞLADI

Yaşadığı sakatlık sonucu 33 yaşındayken futbol macerasına nokta koyan eski futbolcu, 2007 yılında futbol'dan vazgeçmedi ve antrenörlük yapmaya karar verdi.Sivasspor'un idari menajerliği görevini belli bir dönem yürüten Bektaş, 2010 yılında Bucaspor'un teknik direktörlüğünü yapan Bülent Uygun'un yardımcısı olarak ilk antrenörlük hayatına başladı. Bülent Uygun ile beraber Bucaspor'dan ayrılıp Eskişehirspor'a geçen Bayram Bektaş, Bülent Uygun'un Eskişehirspor'dan ayrılma kararının ardından antrenörlüğe getirildi. Antrenörlük görevine rağmen Bülent Uygun ile ayrı kalmak istemeyen Bektaş, 2012 yılında Uygun'un çalıştırdığı Elazığspor'da yardımcı antrenörlük yapmaya başladı. Sonraki yıllar Bülent Uygun'un peşinden giden Bayram Bektaş sırasıyla Gaziantepspor ve Katar Ligi ekiplerinden Umm-Salal SC'de çalıştı.

İLK TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜ ELAZIĞSPOR'DA

2015 yılına dek çeşitli takımlarda yardımcı antrenörlük görevinde bulunan Bektaş, ilk teknik direktörlük görevine Elazığspor'da adım attı.17 maçı yöneten Bayram Bektaş, sonrasında Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile sözleşme imzaladı. Yine 17 maçı idare eden teknik direktör, birinci sezonun ardından eski takımı Elazığspor'a geri döndü.

Bayram Bektaş Kimdir?

İLK SÜPER LİG TECRÜBESİ

1 sezon boyunca Elazığspor'da başarılı bir antrenörlük sürdüren Bektaş, 2017'de Ümraniyespor ile masaya oturan teknik adam, TFF 1. Lig takımlarından olan Ümraniyespor'da teknik direktörlük görevi bırakması üzerine bu görevi üstlendi. Sezon boyunca ikincilik mücadelesi içinde olan takım, sezonu dördüncü olarak bitirdi. 2017-2018 sezonunun sonunda ise Tamer Tuna'dan boşalan Göztepe Teknik Direktörlük pozisyonunu dolduran Bektaş, ilk defa Süper Lig tecrübesi yaşadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Kartal Bayram Bektaş Ankaragücü Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title