Haberler

Bayram Bektaş: "Galatasaray'a Yenilmeden Döneceğiz"

- Bayram Bektaş : " Galatasaray'a yenilmeden döneceğiz"

Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş :

"Celso Borges çok kaliteli bir futbolcu"

İZMİR - Galatasaray ile deplasmanda oynayacakları mücadeleden yenilmeden döneceklerine inandığını söyleyen Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş, "Biz kendi oyunumuzu, kendi mantalitemizi sahaya yansıtmak için Galatasaray maçına çıkacağız, oradan galibiyet isteriz ama yenilmeden de kesinlikle döneceğimizi düşünüyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında 19 Ağustos Pazar günü deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçının hazırlıklarına Adnan Süvari Tesislerinde devam eden Göztepe'de Teknik Direktör Bayram Bektaş, galibiyet için çıktıkları ligin ilk maçında Evkur Yeni Malatyaspor karşısında oyuna iyi başlamalarına rağmen sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi. "VAR'ı da eleştirmiyorum ama bizim de daha dikkatli olmamız lazım" diyen Bektaş, 9 kişi kaldıktan sonra bile topa sahip olma oranı, koşu mesafesi ve pozisyon zenginliğinin kendilerinde olduğunu ifade etti.

"Galatasaray maçından galibiyet isteriz"

Bayram Bektaş, 3 puan alabilecekleri bir müsabakayı kaybettiklerini belirterek, "Bunu unutup, ders çıkarıp, en iyi şekilde analiz edip, önümüzdeki haftalarda bu hataları yapmadan bizim istediğimiz oyunu oynayarak, 3 puan almak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu hafta önemli bir müsabakada deplasmanda Galatasaray'la karşılaşacağız. Biz yine kendi futbolumuzu oynayacağız ancak mevki olarak 2 tane orta saha oyuncumuzun atılması, sistemimizdeki döngü açısından bizi belki bir değişikliğe uğratacak. Biz yine kendi oyunumuzu, kendi mantalitemizi sahaya yansıtmak için Galatasaray maçına çıkacağız, oradan galibiyet isteriz ama yenilmeden de kesinlikle döneceğimizi düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

"Beto lider bir oyuncu"

Cezalı Poko ve Castro'nun kendileri için önemli oyuncular olduğunu, tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilen Beto'nun ise çok üzgün durumda bulunduğunu bildiren Bektaş, şunları söyledi:

"Beto'nun hareketleri maçı kaybetmeyi kabullenmemek aslında. Bir de VAR'a kaç defa müracaat edildi ama bütün sonuçlar aleyhimize çıkınca herhalde bu da biraz baskı kurdu oyuncularda, sinir ve tansiyonu biraz yükseltti. Buna veriyorum, yoksa öyle bir kişiliği, karakteri yok. Beto lider bir oyuncu."

Bektaş, Castro'nun kırmızı kart gördüğü pozisyonda ayağını hemen çektiğini, Poko'nun ikinci sarı kartının ise biraz acemice görüldüğünü kaydetti. Deneyimli çalıştırıcı, anlaşma sağladıkları Celso Borges'in ise çok kaliteli bir futbolcu olduğunu ve takıma katkılarının büyük olacağına inandığını söyledi.

Bayram Bektaş, hemen hemen tüm takımların forvet aradığını da belirterek, "Maalesef 20 tane, 10 tane forvetin içinden hangisini seçelim diye bir durumda değiliz. Herkes forvet arıyor, biz de ihtiyaç doğrultusunda bakıyoruz. Yönetimimiz, başkanımız gereğini yapar" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bayram Bektaş Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title