Haberler

Bayraktar Holding Otomotiv Grup Başkanı Sami Nacaroğlu Görevinden Ayrıldı

Bayraktar Holding Otomotiv Grup Başkanlığı Görevini 2.5 Yıldır Sürdüren Sami Nacaroğlu'nun Görevinden Ayrıldığı Bildirildi.

Bayraktar Holding Otomotiv Grup Başkanlığı görevini 2.5 yıldır sürdüren Sami Nacaroğlu'nun görevinden ayrıldığı bildirildi.

Bayraktar Holding'den yapılan açıklamaya göre, holding bünyesinde yer alan Subaru, Citroen ve Yokohama markalarını kapsayan Otomotiv Grup Başkanlığı görevini yaklaşık 2.5 yıldır sürdüren Sami Nacaroğlu, profesyonel kariyerine Mart 2008 itibariyle son vererek görevinden ayrıldı. Nacaroğlu, Bayraktar Holding'e bağlı Baylas Otomotiv A.Ş., Baytur Motorlu Vasıtalar Ticaret A.Ş. ile Ege Endüstri ve Ticaret A.Ş. şirketlerinin Yönetim Kurulu Üyeliği'ne ise devam edecek.

Bayraktar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar, "Sami Nacaroğlu, 2,5 yıl boyunca grubumuzdaki görevini başarıyla yürütmüştür. Önümüzdeki dönemde Nacaroğlu'nun bilgi ve tecrübelerinden Yönetim Kurulu Üyesi olarak yararlanmaya devam edeceğiz" dedi.

Sami Nacaroğlu ise "Bayraktar Grubu'ndaki profesyonel görevimi bırakıyorum ancak Yönetim Kurulu Üyeliği'ne devam etmekten mutluluk duyuyorum. Bundan sonra aile şirketime eskisine oranla daha çok zaman ayıracağım. Önümüzdeki dönemde, Adana'daki otomotiv perakendeciliği işimi geliştirip büyüteceğim" şeklinde konuştu.

(CY-CY-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title