Haberler

Bayraktar; Aydın Çifçisinin İftarına Konuk Olacak

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Aydın Ziraat Odası tarafından düzenlenecek iftar programında üreticilerle bir araya gelecek.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Aydın Ziraat Odası tarafından düzenlenecek iftar programında üreticilerle bir araya gelecek.

Aydın Ziraat Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Ege İlleri Ziraat Odaları Bölge Toplantısı, 24 Temmuz 2013 Perşembe günü AyMendo tesislerinde gerçekleşecek. Aydın, Denizli, Manisa, Muğla ve Burdur Ziraat Odalarının katılımıyla gerçekleşecek toplantı iftarda üreticileri bir araya getirecek. Geçen yıl Söke Ziraat Odası'nın iftarına konuk olan Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar da, iftar programında bölge çiftçisiyle buluşacak.

24 Temmuz'da yapılacak olan Ege İlleri Ziraat Odaları Bölge Toplantısı hazırlıklarının tamamlandığını belirten Aydın Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı, "Aydın, Denizli, Manisa, Muğla ve Burdur Ziraat Odalarının katılımıyla gerçekleşecek bölge toplantısını bir iftar programı olarak planladık. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar'ı da programımıza davet ettik. Her hangi bir aksilik çıkmaması halinde Genel Başkanımız, 24 Temmuz'da bizimle olacak. Kaynaşma ve paylaşma ayı olan mübarek Ramazan'da bölge çiftçilerimizle bir araya gelmek istedik. Tüm üreticilerimizin Ramazan ayını kutluyor ve kendilerine bereketli bir hasat sezonu diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şemsi Bayraktar Aydın Ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title