Haberler

Bayraklı'da şenlik var!

Güncelleme:


Farklı etkinliklerin yer alacağı şenliğe katılanlar gözleme ve ayrana doyacak, organik ürünlerle buluşacak.

Doğançay Gözleme ve Ayran şenliği bu yıl yine renkli görüntülere sahne olacak. Bu hafta sonu 3'üncüsü düzenlenecek şenlikte Doğançaylı kadınlar açacakları stantlarda hem köylerinde yetiştirdikleri organik ürünleri satacak, hem de gözleme ayranla misafirlerini ağırlayacak. 2 gün boyunca sürecek şenlikler kapsamında birbirinden eğlenceli aktiviteler yer alacak. Roman dans topluluğu ve halk oyunları ekibi ile sokak sanatçıları ve bandocular gösteriler sunacak.

KONSERLER RENK KATACAK

13 Mayıs Cumartesi saat 20.00'da Grup Mecaz, 14 Mayıs Pazar saat 20.00'da ise Tepecik Senfoni Orkestrası sahne alacak. Doğançay'da gerçekleşecek festivale katılmak isteyenler için Bölge Metro ve Sevgi Yolu Atatürk Anıtı önünden saat 10.00-19.00 arası her saat başı ücretsiz servis kaldırılacak.

HERKESİ ŞENLİĞİMİZE DAVET EDİYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, güzel bir şenlik programı hazırladıklarını belirterek, İzmirlileri Doğançay'a davet etti. Karabağ, "Bu yıl 3'üncü kez gerçekleşecek gözleme ayran şenliği için çok güzel bir program hazırladık. Burada stantlar kurulacak. Akşam konserlerimiz olacak. Şenliğimize katılanlar güzel bir hafta sonu geçirecek. Tüm hemşehrilerimizi şenliğimize bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hasan Karabağ Bayraklı Tepecik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title