Haberler

Bayraklı'da Havuza Yoğun İlgi

Güncelleme:

Bayraklı Belediyesi yüzme kursu bu yaz sezonunda da yoğun ilgi görüyor. 'Yüzme bilmeyen kalmasın' parolasıyla yola çıkan ve geçtiğimiz yıl bin 200 çocuğa yüzme öğreten uzman kadroda 8 eğitmen ve 2 cankurtaran bulunuyor.

Yıllardır binlerce çocuğu havuzla buluşturan Bayraklı Belediyesi, bu kapsamda ilçe sahilinde bulunan yüzme havuzunda 5 - 16 yaş arasındaki çocuklara bu yıl da haftanın iki günü bir saat eğitimle yüzme dersi vermeye başladı. Yoğun taleple kayıtlar Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'nde devam ederken, kapasitesi dolmak üzere olan kurs kaydı için; yüzebilir onaylı sağlık raporu, kimlik fotokopisi ve 2 adet fotoğraf isteniyor. Detaylı bilgiye 0232 371 23 00 telefon numarasından ulaşılabiliyor. Hafta içi öğrencilere eğitim verilen Bayraklı Belediyesi yüzme havuzundan cumartesi- pazar günleri 08.30 - 10.00 saatleri arasında engelli vatandaşlar, cumartesi 11.00-17.00 saatleri arasında ise kadınlar yararlanabiliyor. Havuzda 8 eğitmen, 2 de cankurtaran görev yapıyor.

"YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK"

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Çocuklarımıza satrançtan, İngilizceye kadar birçok konuda yıllardır destek veriyoruz. Çocuklarımızın sosyal alanda da aktif olabilmesi için 12 ay spor kursları veriyoruz. Yaz aylarıyla birlikte havuzumuzu da tekrar açtık. Çocuklarımız burada yüzmeyi öğreniyor. Profesyonel bir ekip havuzda eğitim veriyor. Hocalarımız,cankurtaranımız eşleğinde çocuklarımız keyifli dakikalar geçiriyor. Ayrıca engelli vatandaşlarımızla özel olarak ilgileniyoruz. Bayraklı'da bu kursumuz sayesinde yüzme bilmeyen kalmayacak" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bayraklı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title