Haberler

Bayraklı'da Gülşen Rüzgarı Esti!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Bayraklı'da festival havasında kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Bayraklı'da festival havasında kutlandı. İki gün süren etkinliklerin finalinde pop müziğinin başarılı sesi Gülşen, sahne performansıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

İzmir'in bir çok ilçesinde aynı anda meşale yakarak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına destek veren vatandaşlar havai fişek gösterileri ile birlikte renkli görüntüler oluşturdu. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, alanı dolduran binlerce vatandaşın bayramını kutlarken, alanı dolduran binlerce Gülşen hayranı, ünlü şarkıcıyla coştu.

Bayraklı'da Cumhuriyet'in 90'ıncı yılı etkinliklerinin kapanışını ünlü pop sanatçısı Gülşen, sahilde bulunan Turgut Özal Rekraasyon alanındaki muhteşem konseriyle yaptı. Dansçılarıyla birlikte binlerce Bayraklılı vatandaşı coşturan ünlü sanatçı, elinde Türk bayrağıyla bir süre şarkı söyledikten sonra Türk bayrağının dünyanın en değerli hazinesi olduğunu vurgulayarak, alkış topladı. Performansı ve sevilen şarkıları ile binlerce hayranını büyüleyen Gülşen, izleyenlerden tam not aldı. Şarkılarını hayranlarıyla birlikte hep bir ağızdan söyleyen başarılı sanatçı adeta Bayraklı'da "Gülşen" rüzgarı estirdi.

Etkinlikler çerçevesinde konser öncesi İzmir'in çeşitli yerlerinde aynı zamanda gerçekleştirilen meşale yakma ve beraberindeki muhteşem havai fişek gösterisi beğeni kazandı. Bayraklı'da eş zamanlı yakılan meşaleler sahili aydınlatırken, 75'inci yıl mahallesi ve konser alanından uzun süre atılan birbirinden güzel havai fişekler de izlenmeye değer görüntüler oluşturdu.

"CUMHURİYETİ UNUTTURMAYALIM"

Konserde ünlü şarkıcıya çiçek takdim ederek, herkesin Cumhuriyet bayramını kutlayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Adını amazon kraliçesinden alan Smyrna'da güzelliği ve sesiyle hayranlarının beğenisini kazanan Gülşen'i ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun. Bundan sonraki yıllarda da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Cumhuriyeti unutturmayalım" dedi. Başkan Karabağ'a teşekkür ederek, Cumhuriyetin bekçisi gençlerin her zaman burada olacağını belirten Gülşen de açılış konuşmalarının ardından başladığı konserinde alanı dolduranları coşturdu. Sevilen şarkılarını bu kez Bayraklılılar için seslendiren ünlü şarkıcı gecenin ilerleyen saatlerine kadar üst düzey performansıyla hayranlarının gönlünü kazandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayraklı 29 Ekim Gülşen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title