Haberler

Bayraklı 'da 24 mahalleye 43 bin metrekare kilit parke

Güncelleme:

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın ilçe genelinde başlattığı yol-kaldırım düzenleme, bakım, onarım ve asfaltlama seferberliği kapsamında 24 mahalleye son 1 yıl içinde 43 bin metrekarelik kilit parke döşendi.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın ilçe genelinde başlattığı yol-kaldırım düzenleme, bakım, onarım ve asfaltlama seferberliği kapsamında 24 mahalleye son 1 yıl içinde 43 bin metrekarelik kilit parke döşendi. Bayraklı Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda mahallelerdeki sorunlar yerinde tespit edilerek, çözülüyor.

Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerde yol ve kaldırım yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bayraklı 'da vatandaşların daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürmesi, kullanım olanaklarının iyileştirerek standartların artırılması amacıyla zamanla bozulan yollar bu kapsamda yenileniyor. Ekipler, 24 mahallenin tamamında ihtiyaç olan bölgelerde yenileme, asfaltlama, kilit parke ve bordür döşeme işlemleri yapıyor. Bu çerçevede İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa süren çalışmalarda Bayraklı sokaklarına son 1 yılda 43 bin metrekare kilit parke ve bordür döşendi.

"İhtiyaç olan her noktada çalışmalar sürecek"

İhtiyaç olan her noktada çalışmaların süreceğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Hangi mahallemizde ne sıkıntı varsa ekiplerimiz orada olacak. Yurttaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak; ilçemizi daha modern, çağdaş ve daha yaşanabilir bir yer haline getirmek istiyoruz. Bu doğrultuda en hızlı ve kalıcı çözümler üretmek için var gücümüzle çalışıyoruz" diye belirtti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fen İşleri Müdürlüğü Serdar Sandal Bayraklı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title