Haberler

Bayrakları Şehit Yakınları ve Gaziler Dağıttı

Bayrakları şehit yakınları ve gaziler dağıttı Manisa Valiliği tarafından şehit yakınları ve gazilere armağan edilen 2 bin Türk bayrağı vatandaşlara dağıtıldı Bir yandan vatandaşlara bir yandan da sürücülere dağıtılan bayraklar Manisa'yı adeta kırmızı beyaz renklere bürüdüMANİSA - Manisa...

Bayrakları şehit yakınları ve gaziler dağıttı

Manisa Valiliği tarafından şehit yakınları ve gazilere armağan edilen 2 bin Türk bayrağı vatandaşlara dağıtıldı

Bir yandan vatandaşlara bir yandan da sürücülere dağıtılan bayraklar Manisa'yı adeta kırmızı beyaz renklere bürüdü

MANİSA - Manisa Valisi Mustafa hakan Güvençer tarafından şehit yakınları ve gazilere armağan edilen 2 bin Türk Bayrağı 15 Temmuz Demokrasi Meydanında kurulan stantta gazi ve şehit yakınları tarafından vatandaşlara dağıtıldı. Bir yandan vatandaşlara bir yandan da sürücülere dağıtılan bayraklar Manisa'yı adeta kırmızı beyaz renklere bürüdü.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer tarafından Manisa şehit Dul ve Yetimleri Derneğine armağan edilen 2 bin Türk Bayrağı 15 Temmuz Demokrasi Meydanında kurulan stantta vatandaşlara dağıtıldı. Vatandaşlar bayrağa büyük ilgi gösterirken şehir adeta kırmızı beyaz renklere büründü. Yoldan geçen sürücüler de bir yandan aldıkları bayrakları sallayarak bir yandan da kornalarına basarak Zafer Bayramı coşkusuna ortak oldu.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'in bayrakları kendilerine teslim etmesinin günün anlamına ayrı bir anlam daha kattığını belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş, "Bugünün anlamına özel 2 bin adet Türk Bayrağımızı valiliğimiz bize teslim etmiştir. Şehit ailelerimizin, gazilerimizin Manisalı vatandaşlarımıza bu bayrakları dağıtması hem günün anlamına binaen hem de şehit aileleri ve gaziler tarafından dağıtılması da ayrı bir önem arz etmektedir. Sayın Valimiz Mustafa Hakan Güvençer'e de çok teşekkür ediyoruz. Böyle bir günde 2 bin adet Türk Bayrağını Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesine teslim ederek şehit aileleri ve gaziler tarafından Manisalı vatandaşlarımıza dağıtılmasını sağlaması bugünün anlamına ayrı bir anlam daha katmıştır. Bizler bu mücadeleyi gerçekleştiren başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını bugün burada yad ediyoruz ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet ilkelerinde sonsuza kadar yaşayacağını bir kez daha duyurmak istiyoruz. Tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyoruz." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Mustafa Hakan Güvençer Genel Haberler

Bakmadan Geçme

title