Haberler

Bayrakçıların Makineleri Durmak Bilmeden Partilerin Bayraklarını Hazırlıyor

Erken Seçim Tarihinin Belirlenmesiyle Birlikte Alarma Geçen Bayrakçılar, Seçim Turlarına Çıkacak Olan Partilerin Bayraklarını Hazırlamak İçin Gece Gündüz Demeden Çalışıyor. Karar Nedeniyle Sıkıştıklarını Belirten Bayrakçılar, Siparişleri Yetiştireceklerini Dile Getirdi.

Erken seçim tarihinin belirlenmesiyle birlikte alarma geçen bayrakçılar, seçim turlarına çıkacak olan partilerin bayraklarını hazırlamak için gece gündüz demeden çalışıyor. Karar nedeniyle sıkıştıklarını belirten bayrakçılar, siparişleri yetiştireceklerini dile getirdi.

Seçim tarihinin 22 Temmuz olarak belirlenmesinin ardından bayrakçılar partilerin bayraklarını hazırlamak için kolları sıvadı. Tam gaz çalışan bayrakçılar, siparişleri yetiştirmek için gece gündüz demeden çalışıyor. Bir süre sonra seçim turlarına başlayacak olan partilere bayraklarını yetiştirmeye çalışan sektör yöneticileri, erken seçim kararı nedeniyle yoğunluk yaşadıklarını belirtti. Ece Bayrak çalışanı Kadir Kılıç, "Şu seçimlerin erken alınması bizi sıkıştırdı. Gece gündüz çalışıyoruz. Siparişler var.

10 kişiyiz. Bizler vardiyalı bir şekilde çalışacağız. Gelen siparişleri bizler bir ay için yetiştirmeye çalışacağız. Partilerle görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

Güngör Bayrak Müge Sevinç, "Biz de büyük bir firma olarak bayrak siparişleri almaya başladık. Erken seçim olmasından dolayı kumaş stoklarımızı ona göre ayarladık. Kendimizi dengeledik. Bizler de verilen süre içerisinde de bayraklarımızı yetiştirmeye çalışacağız. Partilerle görüşmelerimiz devam ediyor. Bayrak sopası satanlar ve kumaş satanlar da ellerindeki stokları eriteceğini sanıyorum. Bizler de ekibimizi ona göre ayarladık. Bu iş için ayrılan bütçenin 80 trilyon civarında olduğunu söyleniyor. Bizler

de 80 milyon metre bayrak dikileceğini sanıyoruz. Çok büyük bir pasta bu. Bunlarla herkes kendine düşen payını alacaktır. Kendimizi seçime göre ayarladık" diye konuştu.

(MH-RA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title