Haberler

Bilecik'te HDP Bayrağı Gerginliği

Güncelleme:

Bilecik'in Gazipaşa Mahallesi'ndeki HDP İl Başkanlığı'nın çevresine parti bayrakları asmak isteyen kişiler ile bir grup arasında gergin anlar yaşandı.

GÜVENLİK ÇEMBERİ

Gazipaşa Mahallesi'ndeki HDP teşkilat binasının bulunduğu caddeye partinin bayrakları asılırken, bunu gören bir grup genç slogan attı. Polisin müdahalesiyle yatıştırılan olayın ardından, HDP'liler güvenlik çemberi içinde parti binasına alındı.

1 KİŞİ YARALANDI

Bu sırada başından hafif şekilde yaralanan bir polis memuru, arkadaşları tarafından Bilecik Devlet Hastanesine götürüldü. İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, olay yerine gelerek bilgi aldı.

"BİZ KARDEŞİZ..."

HDP Bilecik milletvekili adayı Ömer Ege, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu tür gerginliklerin kendilerini üzdüğünü belirterek, Kürtler ile Türklerin kardeş olduğunu söyledi. Öte yandan polis, HDP Bilecik İl Başkanlığı'nda geniş güvenlik önlemi aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Gazipaşa Bilecik Sıkıcı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

WANLI:

H D P NIN YÜKSELMESİ BAZI İT LERİN ZORUNA GİDİYOR

24
43
yanıtYanıtla
Bilecikli Mobil-ANDROID:

Burası Osmanlı'nın başkenti herkez akıllı olsun pkk'ya destek çıkan kim olursa olsun şehrimizde ülkemizde barınamaz

36
17
yanıtYanıtla
turkiyeli:

turkler kurtler kardes bunu herkes biliyor ama sizin partiniz hdp kurt turk ayrimi yapiyor vatana ihanet ediyor bunu baskaninizda ve vandaki afisler peki bu neyin nesi beyefendi

22
27
yanıtYanıtla
MURAT:

sizde o yürek varsa gelin doguda onu yapin hani derler ya havlayan . . . . . . . isirmaz sizlerde aynisiniz ulan istersek kökünüzü kazariz milletin huzurunu bozmak istemiyoruz haddinizi bilin oturun oturdugunuz yerde

19
27
yanıtYanıtla
KALE:

PİS BARBARLAR

15
28
yanıtYanıtla
VATANDAŞ Mobil-ANDROID:

DOGUDA BİR VALİNİN KÖYLERİNDE MİSAFİR EDİLMESİNE TAHAMÜL EDEMEYİP MUHTARI KORUYUCUYU ÖLDÜRENLERİNDE TÜRKİYEDE SİYASET YAPMALARI BU KADAR KOLAY OLMAMALI.

33
10
yanıtYanıtla
senkayamobilWeb@haberler.com:

Ermeni partisi pislikler

32
10
yanıtYanıtla
offf yeter Mobil-ANDROID:

Bilecik ten defolun burasi Osmanlı beşiği

19
21
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ CCC...mobilWeb@haberler.com:

Hdp yi kimse istemiyor hahahahaha

16
23
yanıtYanıtla
zapMobil-ANDROID:

yaşasın HDP

21
16
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title