Haberler

Baykal ve Mumcu'dan Balcıoğlu Ailesine Başsağlığı

Deniz Baykal ve Erkan Mumcu, Tgc Onur Kurulu Başkanı Karikatürist Semih Balcıoğlu'nun Ölümü Nedeniyle Balcıoğlu Ailesine, Tgc'ye ve Sabah Gazetesi'ne Başsağlığı Diledi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, TGC Onur Kurulu Başkanı karikatürist Semih Balcıoğlu’nun ölümü nedeniyle Balcıoğlu ailesine, TGC’ye ve Sabah Gazetesi’ne başsağlığı diledi. Baykal ve Mumcu, Balcıoğlu’nun dünyanın önde gelen çizerlerinden olduğunu belirterek basın camiasına da sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.

Baykal ve Mumcu, Balcıoğlu’nun ailesine ve çalışma arkadaşlarına gönderdikleri mesajlarda, karikatüristin hayatını kaybetmesinden duydukları üzüntüyü dile getirerek başsağlığı diledi.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Başkanı Orhan Erinç’i arayan ve bir mesaj gönderen Baykal, “Karikatürün duayeni Semih Balcıoğlu’na rahmet, Balcıoğlu’nun ailesine ve onur kurulu başkanı olduğu TGC’ye, çizeri olduğu Sabah gazetesine ve basın camiasına sabır ile başsağlığı dilerim” dedi.

Mumcu da Balcıoğlu’nun gazeteciliğin duayenlerinden olduğunu söylediği mesajında şunları belirtti:

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title