Haberler

Baykal ve Bahçeli Bayram Namazlarını Ankara'da Kıldı

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal Bayram Namazını İki Torunuyla Birlikte Ümitköy Nazmi Beğen Camisi'nde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İse Gazi Merkez Camisi'nde Kıldı.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bayram namazını iki torunuyla birlikte Ümitköy Nazmi Beğen Camisi'nde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Gazi Merkez Camisi'nde kıldı.

Torunları Alican ve Mehmet ile camiye gelen Baykal, imam tarafından verilen vaazı dinledi. Cami çıkışı vatandaşlarla bayramlaşan Baykal, gazetecilerin bayramını da kutladı.

Baykal, bütün vatandaşların ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, nice bayramlara birlik, beraberlik, barış, kardeşlik ve huzur içinde ulaşmayı diledi.

Bayramların, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının ön plana çıkması gereken günler olduğunu vurgulayan Baykal, ancak buruk bir bayram geçirildiğini söyledi.

Baykal, ekonomik kriz nedeniyle işini kaybeden vatandaşların sayısının son dönemde hızla arttığını, ciddi ekonomik sıkıntılar yaşandığını üzüntüyle gördüğünü ifade ederek, "İnşallah gelecekte bu ekonomik sıkıntıları, sorunları aşmış bir noktada oluruz. Daha güzel bayramları hep beraber yaşarız" diye konuştu.

Ekonomik ve sosyal sorunların birlik ve beraberlik içerisinde üstesinden gelineceğine inandığını belirten Baykal, geleceğe yönelik umutların hiç bir zaman kaybedilmemesi gerektiğini vurguladı.

Daha sonra Ümitköy'deki bir simit fırınına giden Baykal, kuyruğa girerek sıra bekledi. Sıra beklerken vatandaşlarla sohbet eden ve bayramlaşan Baykal, simit satın aldı. Baykal, simit fırınında çalışanlarla sohbet ederek, işlerinin durumunu sordu.

BAHÇELİ TÜRKEŞ'İN MEZARINI DA ZİYARET ETTİ

Bayram namazını Gazi Merkez Camisi'nde kılan MHP Genel Başkanı Bahçeli camiden ayrılırken vatandaşlarla bayramlaştı ve cami için yardım yaptı.

Bahçeli, daha sonra, MHP Bursa Milletvekili Hamit Homriş ve bazı partililer ile partisinin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in Beştepe'deki mezarını ziyaret etti.

Türkeş'in mezarına kırmızı ve beyaz renkte karanfiller bırakan, mezarı sulayan ve dua eden Devlet Bahçeli, mezarlığın güvenlik görevlileriyle de bayramlaştı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title