Haberler

Baykal Partililerle Piknik Yaptı

Baykal, Antalya'nın Kaş İlçesi'ne bağlı Kalkan Beldesi'ndeki Bezirgan Yaylası'nda düzenlenen pikniğe katıldı.

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Antalya'nın Kaş İlçesi'ne bağlı Kalkan Beldesi'ndeki Bezirgan Yaylası'nda düzenlenen pikniğe katıldı.

CHP Kalkan Belde Örgütü'nün düzenlediği pikniğe Eski Genel Başkan Deniz Baykal, CHP Antalya Milletvekili Osman Kaptan, CHP İl Başkanı Özer Ülken, CHP Antalya Milletvekili adayları Gürkut Acar, Aydın Özer, Levent Kıldır, Kaş Belediye Başkan Vekili Birol Engin, ve Kalkan Belediye Başkanı Ömer Saim Karakurt başta olmak üzere 3 bine yakın partili katıldı. Yeşilköy Köy Kadınları Halk Müziği Korosu'nun konser verdiği pikniğe katılan Deniz Baykal partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Partililere milletvekili adaylarını tanıtan Deniz Baykal, "İthal milletvekili adayları değiller. Bugün var, yarın yok değiller. Burada doğmuşlar, burada büyümüşler, burası için çalışan insanlardır" dedi. Partililere CHP'ye sahip çıkmalarını söyleyen Baykal, "Kimliğinize sahip çıkın. Ülkede yaşananları görüyorsunuz, biliyorsunuz. Türkiye'de ne gibi tehlikeler, ne gibi yanlışlar yapıldığının farkındasınız. Çiftçinin halini, müstahsilin halini, esnafın halini, emeklinin halini, gençlerin durumunu biliyorsunuz. Bütün sıkıntıları sizler yaşıyorsunuz. Memleketin çok tehlikeli bir iç kavgaya, çatışmaya sürüklenmekte olduğunu, insanımızın birbirine düşürülmekte olduğunu açıkça görüyorsunuz. Ne kadar acıdır ki, insanlarımızı yıllardır yaptıkları yanlışlarla ayıran birbirine düşüren, birbirine karşı çatıştıran insanlar, şimdi o çatışmaların bugün ulaştığı noktada şikayet etmeye başlamışlardır. Şikayet etmeye hakları yoktur. Bu noktaya onlar getirmişilerdir. Türkiye'yi komiserlerin tokatlandığı, sokaklarda can güvenliği kalkmış bir ülke haline onlar getirdiler. Adaleti perişan ettiler. Devletin kurumlarını perişan ettiler. İnşallah bu seçimde CHP olarak, Türkiye'de yeni bir anlayışı ortaya koyacağız. Devletimizi de, milletimizi de, alın teri ile çalışan insanımızı da, çiftçimizi de, esnafımızı da sahipleneğiz" diye konuştu.

Konuşmasının ardından partililerin sorularını yanıtlayan Baykal çocukları sevdi, partililerin pikniklerine katıldı. - Antalya / Kas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title