Haberler

Baykal'ın Referandum Yorumuna Çetinkaya'dan Yanıt

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcılarından Necati Çetinkaya, "21 Ekim'de 12. Cumhurbaşkanlığı Konusunda Oy Kullanılacak. Deniz Baykal'ın Söylemi Kendi İddiasıdır" Dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcılarından Necati Çetinkaya, "21 Ekim'de 12. cumhurbaşkanlığı konusunda oy kullanılacak. Deniz Baykal'ın söylemi kendi iddiasıdır" dedi.

Partisinin İl Danışma Meclisi toplantısına katılmak üzere Malatya'ya gelen ve basın mensuplarının sorularını cevaplandıran AK Parti Genel Başkan Yardımcılarından Elazığ milletvekili Necati Çetinkaya, Deniz Baykal'ın 21 Ekim referandumunda 11.cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili kararın verileceğine ilişkin söylemine, "21 Ekim referandumunda 12. cumhurbaşkanı ile ilgili konuya karar verilecek. Deniz Baykal'ın söylemi kendi iddiasıdır" diye karşılık verdi.

Bir basın mensubunun Malatyalı genel müdürlerin görevden alınmalarıyla ilgili sorusuna, "Bu bir nöbet değişikliğidir. Bir genel müdür doğduğu ilin değil, Türkiye'nin genel müdürüdür. Bu nedenle zaman zaman nöbet değişimi olur" diye cevap veren Necati Çetinkaya, kapatılan Kayısıbirlik çalışanlarının Kayısıbirlik'in ne zaman açılacağına ilişkin soruları olduğunun belirtilmesi üzerine de, "Konuyu Ankara'ya dönünce Sanayi ve Ticaret Bakanlığı nezdinde araştıracağım" dedi.

(NA-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title