Haberler

Baykal'dan Terim'e Başarı Dileği

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'e Almanya maçı için başarılar diledi. Deniz Baykal Fatih Terim'e, "Avrupa'da ilk 4'e giren, ilk 2'ye de girebilir, kupaya da uzanır" dedi

CHP İletişim Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada Baykal'ın, Türkiye - Hırvatistan maçı biter bitmez mesaj yayınladığı ve yüzbinlerce sms ile Türkiye'yi, kutladığı belirtildi. Deniz Baykal'ın daha sonra telefonla Teknik Direktör Fatih Terim'i aradığı ifade edilen açıklamada, Baykal'ın Terim'e, Milli takımın inanılmazı başardığını, takım oyununun, yardımlaşmanın, dayanışmanını, kazanma azim ve gayretinin ne olduğunu herkese gösterdiğini söylediği ifade edildi. Türk Milli Takımı'nın aynı inanç, aynı duygu ve aynı kazanma hırsıyla yarıfinal oynayacağına dikkat çeken Baykal, millilere Almanya maçında da başarılar diledi. Açıklamada, Baykal'ın, Terim'den Avrupa'nın en iyi dört takımından biri olan Milli takımımızın oyuncularıyla, başarıda payı olan herkese en iyi dilekleriyle sevgilerini iletmesini ve futbol otoritelerini bir kez daha yanıltmalarını istediği de bildirildi.(ANKA)

(HM/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title