Haberler

Baykal'dan Gazetecilere Destek

CHP Genel Başkan Deniz Baykal, Türkiye'de Medyanın Durumunun Çok Kötü Olduğunu Söyleyerek, "Biz Parti Olarak Her Zaman Basının Yanındayız" Dedi.

CHP Genel Başkan Deniz Baykal, Türkiye'de medyanın durumunun çok kötü olduğunu söyleyerek, "Biz parti olarak her zaman basının yanındayız" dedi.

Baykal, bayram tatilini geçirdiği memleketi Antalya'da partisinin bayramlaşma törenine katıldıktan sonra parti binasında vatandaşlarla sohbet etti. CHP Genel Başkanı Baykal, burada basın mensuplarının yapılan yeni düzenlemeyle haklarının iptal edilmesine ilişkin soruları da cevaplandırdı. Gazetecilik mesleğinin güvenli halden çıktığını belirten Baykal, "Mesleğin tek dayanağı olan yıpranma payını gazetecilerin ellerinden almak istiyorlar. Gazeteciler, başkalarının talepleri karşısında boyun eğmemelidir.

Boyun eğerse basın özgürlüğünün hiçbir anlamı yoktur. Basına kızıyoruz, ama gazetecilere hiçbir zaman kızmıyoruz. Çünkü gazeteciler çok zor şartlar altında çalışıyorlar. Türkiye'de medyanın durumu çok kötü. Bu konuda basın mensuplarının destekçisi olacağız" diye konuştu.

(MSB-AT-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title