Haberler

Baykal: "CHP Heyeti Uçak Kazasıyla İlgili İncelemelerde Bulunacak"

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, İstanbul-Isparta seferini yaptığı sırada düşen uçakta 57 kişinin hayatını kaybetmesi nedeniyle, 3 milletvekilinden oluşan CHP heyetinin Isparta'da incelemelerde bulunacağını kaydetti.

CHP Genel Başkanı Baykal, Atlasjet'e ait uçağın düşüşü sonucu 57 kişinin hayatını kaybetmesi nedeniyle yayınladığı başsağlığı mesajında, "Giderek gelişen ve güçlenen hava ulaşım sektörümüzde böyle bir kazanın olması çok üzücü, üzücü olduğu kadar da düşündürücüdür" dedi.

Kazada yaşamını yitiren yolcu ve mürettebat arasında Boğaziçi ve Doğuş Üniversitesi'den akademisyenlerin bulunmasından da büyük üzüntü duyduğunu belirten Baykal, "Kazada yaşamını yitiren yolcu ve mürettabata rahmet, yakınlarına, üniversitelerimize, akademisyen ve öğrencilerimize başsağlığı ile sabır dilerim" dedi.

Baykal, Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner, Antalya Milletvekili Hüsnü Çöllü ve Burdur Millervekili Ramazan Kerim Özkan'dan oluşan CHP heyetinin Isparta'ya giderek kaza bölgesinde yetkililerle görüşeceğini ve yapacakları incelemeler sonucunda bir rapor hazırlayacaklarını da bildirdi. (ANKA)

(AS/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title