Haberler

Baykal: Asıl Mucize Çiftçinin Nasıl Ayakta Kaldığı

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, 'Futbol Takımının Mucizesini Bırak da Türkiye'de Çiftçinin Nasıl Ayakta Kaldığına Bir Bak; Asıl Mucize O' Dedi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, ''Futbol takımının mucizesini bırak da Türkiye'de çiftçinin nasıl ayakta kaldığına bir bak; asıl mucize o'' dedi.

Bilecik'in Bozüyük Organize Sanayi Bölgesinde bir fabrikaya helikopterle gelen Baykal'ı, partililer karşıladı. Baykal, daha sonra Cumhuriyet Halk Evi'nin açılışını yaptı.

Daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara hitap eden Baykal, gübre fiyatının bir yılda yüzde 150, mazotun yüzde 70 zamlandığını belirterek, buna karşın çiftçinin ürününün artmadığını söyledi.

CHP lideri, ''böyle bir ortamda çiftçinin ayakta kalmasının mucize olduğunu'' savunarak şöyle konuştu:

''Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Milli Takım'ımız son dakikalarda gol attı. Çok büyük başarılar sağladı. Hepimiz çok mutlu olduk. Ona mucize diyorlar. Futbol takımının mucizesini bırak da Türkiye'de çiftçinin nasıl ayakta kaldığına bir bak; asıl mucize o. Esnafın ayakta kalması da mucize.''

Emeklilerin de güç koşullar altında yaşam mücadelesi verdiğine dikkat çeken Baykal, ironi yaparak, ''Bence en rahat kesim emekliler! Yıl başında enflasyon yüzde 4 olacak dediler. Emekliye yüzde 4 zam verdiler. Bu yüzde 4'leri kim hesap ediyor, hangi malları dahil ediyorlar? Şimdi kendileri dahi yüzde 10'un üzerinde olacağını resmen kabul ettiler. Versene şimdi emekliye hakkı olan enflasyon payını''dedi.

Deniz Baykal, ''Başbakan milletin yaşadığından başka bir İslamiyetten bahsediyor. Senin kafanda başka bir İslamiyet mi var? Biz yaşadığımız İslamiyet ile iftihar ediyoruz. Çek elini İslamiyetin üzerinden'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title