Haberler

Bayındır Belediyesi'nden Dev İftar

Güncelleme:

Bayındır Belediyesi tarafından huzur, barış, birlik ve beraberliğin pekişmesi için Kadir Gecesi hürmetine düzenlenen iftar yemeği ilçenin tüm mahallelerinden 3 bine yakın kişinin katılımı ile gerçekleşti.

İlçe stadyumundagerçekleşen iftar yemeğine Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli başta olmak üzere Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Adalet Gökcan, siyasi parti temsilcileri, Bayındır Belediyesi meclis üyeleri, STK temsilcileri ve Bayındırlılar katıldı.

Kuran-ı Kerim okunması ve sofra duası ile başlayan iftar yemeğinde Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli de bir konuşma yaptı. Sesli konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak "Mübarek Ramazan Ayı'nın son günlerine yaklaşmanın hüznünü taşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne ulaşmanın ve kavuşmayı umut ettiğimiz Ramazan Bayramı'na yaklaşmanın da sevincini yaşıyoruz. Mübarek Kadir Gecenizi tebrik eder, içinde bulunduğunuz bu kutsal günlerin hepimize huzur, barış ve mutluluklar getirmesini dilerim. Ayrıca, bu güzel günde bizimle olan tüm konuklarımıza en içten selamlarımı sunarım. Mübarek Ramazan ayı, halkımızın övünülecek inceliklerinin daha da ortaya çıktığı bir zamandır. Yardımlaşmanın, dayanışmanın, cömertliğin, şefkatin ve merhametin üst seviyeye çıkması özellikle bu rahmet ayında gerçekleşir. İftar sofralarının etrafında kurulan manevi köprülerle; kalplerimize huzur, yüreklerimize sıcaklık ve bakışlarımıza umut getirir. Bu güzellikler beraber oldukça, paylaştıkça daha da çoğalır. Bu sebeple; mübarek Kadir Gecesi'nde hep beraber olmak, birlik ve beraberlik sofrası kurarak iftarımızı birlikte yapmak istedik. Ramazan ayının insanların yakınlaşmasına yardımcı olduğuna, hoşgörü ve diyalog ortamının sağlanmasına doğrudan katkı sağladığına inanıyorum. Her alanda ülke bütünlüğümüzün kalıcı olmasına, aile birliğimizin korunmasına, çocuklarımızın değerlerimize bağlı, eğitimli ve kültürlü yetiştirilmesine gayret etmekteyiz. Değerlerimizin gelecek kuşaklara aktarılması için verdiğiniz mücadele ve fedakârlıklar en üst seviyededir. Bir kez daha böyle mübarek bir gecede bir arada olma fırsatını bulduğumuz için katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.Burada bulunan tüm konuklarımıza bir kez daha sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi. İftar yemeği fasıl dinletisi ile son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadir Gecesi Bayındır Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title