Haberler

"Bayi Toplantısı" filminin galası yapıldı

İbrahim Büyükak'ın senaryosunu yazıp başrolünü üstlendiği dördüncü filmi "Bayi Toplantısı"nın, galası yapıldı.

İbrahim Büyükak'ın senaryosunu yazıp başrolünü üstlendiği dördüncü filmi "Bayi Toplantısı"nın, galası yapıldı.

Kanyon AVM'de gerçekleşen gösterim öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Büyükak, güzel bir süreç yaşadıklarını anlattı.

Büyükak, filmi seyirci önüne çıkarmanın heyecanını yaşadıklarını kaydederek, "Filmimize çok inanıyor ve güveniyoruz. Çok komik ve eğlenceli bir film yaptık. İnşallah seyircimiz de hem bugün hem cuma günü bizimle aynı fikirde olur, filmimizi seyreder, bol bol güler." diye konuştu.

Yönetmen Bedran Güzel, Büyükak ile dördüncü filmlerine imza attıklarını anlatarak, "Bu sefer de yepyeni yol arkadaşlarıyla çok içimize sinen bir film yaptık. Ben hem bütün oyuncu arkadaşlarıma hem de kamera arkasındaki bütün ekibe çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Oyuncu Büşra Pekin, İbrahim Büyükak'ın çok güzel bir senaryo yazdığını dile getirerek, "Bedran müthiş bir yönetmen. Çok iyi bir film çektik. Müthiş yetenekli oyuncu arkadaşlarımla bu projenin içinde yer aldığım için çok mutluyum. Çok komik, eğlenceli ve güzel bir hikayenin içinde yer aldığım için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Yapımda "Sadık" karakterini canlandıran Onur Buldu da filmi keyifle çektiklerini söyledi. Buldu, oldukça heyecanlı olduğunu dile getirerek, "Güzel bir iş yaptığımıza inanıyoruz. Umarım seyircide de bir karşılığı olur. İyice keyfimiz yerine gelir." değerlendirmesinde bulundu.

Bazı sahneler üzerinde çok çalıştıklarını ve duyguyu verebilmek için birkaç defa çektiklerini aktaran oyuncu Doğu Demirkol ise "Güzel bir film oldu demek istiyorum. Bu kadar. Emek var, vallahi emek var. " dedi.

Yapımcılığını Necati Akpınar'ın üstlendiği filmin galasına Emel Müftüoğlu, Demet Akbağ, Ezgi Mola, Gupse Özay, Farah Zeynep Abdullah, Sarp Apak, Fettah Can ve Burcu Kara'nın da aralarında yer aldığı çok sayıda ünlü isim katıldı.

Erzurum, Gaziantep ve Konya'dan bir bayi toplantısına katılmak üzere İstanbul'a gelen ve burada istemeden kendilerini komik bir maceranın içinde bulan üç beyaz eşya satıcısının eğlenceli öyküsünü anlatan BKM imzalı yapım, 21 Şubat'ta vizyona girecek.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Büyükak Yönetmen Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title