Haberler

    Bayern Münih, Stuttgart'ı 2-0 Mağlup Etti

    Güncelleme:

    Bundesliga'da son şampiyon Bayern Münih, sahasında Stuttgart'ı Mario Götze ve Franck Ribery'nin attığı gollerle 2-0 yendi.

    Bundesliga'da 4.hafta karşılaşmalarında Bayern Münih, Stuttgart'ı 2-0'lık skorla mağlup ederek moral buldu.

    Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip, 8. dakikada Müller, 15. dakikada da Götze ile gole yaklaşsa da bu pozisyonlardan gol sesi çıkmadı. 27. dakikada kullanılan serbest vuruş sonrası ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Mario Götze, sağ ayağıyla yerden yaptığı düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0.

    31. dakikada Stuttgart beraberlik golüne yaklaştı. Leitner'in kullandığı köşe vuruşunda Rüdiger müsait durumda kafa vuruşunu yaptı ama top az farkla auta gitti ve mücadelenin ilk yarısı 1-0'lık Bayern Münih üstünlüğüyle sona erdi.

    Bayern Münih, ikinci yarıda da oyunun hakimiydi. 72. dakikada ikinci gole de çok yaklaştılar. Xabi Alonso'nun ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta top direkten geri geldi. Dönen topu önünde bulan Lewandowski uygun durumda vuruşunu yaptı ama o da direğe takıldı.

    Bayern'i rahatlatan gol ise 85. dakikada geldi. Lewandowski'nin pasında sol çaprazda topla buluşan Ribery, sol ayağıyla sert bir vuruş yaparak maçın sonucunu ilân etti: 2-0.

    Bayern Münih bu galibiyetle puanını 10'a yükseltirken, Stuttgart ise 1 puanda kaldı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Franck Ribery Bayern Münih Mario Götze Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title