Haberler

    Bayern Münih-Real Madrid: 0-1

    Güncelleme:

    Şampiyonlar Ligi yarı final rövenş maçında Bayern Münih, Allianz Arena'da Real Madrid'e 1-0 yenildi.

    Şampiyonlar Ligi'nde erken finalde Bayern Münih evinde, İspanyol devi Real Madrid'i ağırladı.

    Real Madrid bir adım önde


    İspanya'da oynanan ilk maçı 1-0 kazanan Real Madrid, rövanşta bu avantajını kullanmaya çalışacak. Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan ilk maçta Real Madrid, Fransız forveti Karim Benzema'nın 19. dakikada attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Real Madrid 12 yıl sonra finali istiyor

    "Devler Ligi"nde 9 şampiyonlukla kupayı en fazla kaldıran takım olan Real Madrid, 12 yıllık hasrete son verip Şampiyonlar Ligi'ni son kez kazandığı 2002'den sonra ilk, toplamda ise 13. kez finale çıkmak istiyor. "Los Galacticos", Avrupa'nın kulüpler bazındaki bir numaralı organizasyonunu en son 2001-2002 sezonunda finalde Alman ekibi Bayer Leverkusen'i 2-1 yenerek kazanmıştı. Son 3 sezonda yarı final oynama başarısı gösteren Real Madrid, sırasıyla Barcelona, Bayern Münih ve Borussia Dortmund'a elendi.

    Bayern Münih, tarihe geçmek amacında


    Kupayı 5 kez kaldıran Bayern Münih ise geçen sezondan sonra bu yıl da finale çıkıp, kupayı kazanmak ve tarihe geçmeyi hedefliyor. Alman ekibi, bu sezon kupayı kazanması halinde UEFA Şampiyonlar Ligi'ni üst üste kazanan ilk takım olacak. Bavyera ekibi, geçen sezon kendi ülkesinden Borussia Dortmund'u finalde 2-1 yenerek, şampiyonluğa ulaşmıştı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Bayern Münih Real Madrid İspanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title