Haberler

Bayern Münih: Real Madrid'i Şikayet Edeceğiz

Bayern Münih, Franck Ribery'yi Rahat Bırakmaması Durumunda Real Madrid'i Fifa'ya Şikayet Edecek.

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'in yönetim kurulu başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Franck Ribery'yi rahat bırakmaması durumunda Real Madrid'i FIFA'ya şikayet edeceklerini söyledi.

Bild am Sonntag gazetesine yaptığı açıklamada, Ribery hakkında kesin karar alındığını ve Ribery'nin Bayern Münih'te kalacağını belirten Rummenigge, "Real Madrid haftalardan bu yana FIFA kurallarını ihlal ediyor. Çünkü Ribery ya da menajeriyle görüşmek için bizden izin almadı. Ancak artık rahatsız edilmek istemediğimiz bir döneme girdik. Real'in başkanı Florentino Perez'e bir mektup yazarak, Ribery için çabalarına son vermesini tavsiye edeceğim. Rahatsızlık vermeyi sürdürmesi durumunda Real'i FIFA'ya şikayet edeceğiz" dedi.

Lucio'nun takımdan ayrılmasıyla ilgili olarak ise Rummenigge, Lucio'nun 31 yaşında olduğunu ve Inter takımından çok iyi bir teklif aldığını belirterek, "Zaten sözleşmesi gelecek yıl sona erecekti. Bu durumda kendisiyle sadece bir transfer ücreti konusunda anlaşma fırsatımız vardı" şeklinde konuştu.

Luca Toni'yle ilgili gelişmeleri de bekleyip görmek istediklerini kaydeden Rummenigge, Toni'nin Bayern Münih'te kalmak ve takımda yer alabilmek için her türlü çabayı harcamak istediğini söylediğini hatırlattı.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title