Haberler

Bayern Münih'e Bir Darbe de Podolskı'den

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) Sıkıntılı Günler Yaşayan Bayern Münih'e Bir Kötü Haberde Yıldız Futbolcusu Lukas Podolski'den Geldi.

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) sıkıntılı günler yaşayan Bayern Münih'e bir kötü haberde yıldız futbolcusu Lukas Podolski'den geldi.

Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek finalde veda eden, Bundesliga'da şampiyonluk yarışının uzağında kalan ve 11 sezon sonra Şampiyonlar Ligi'ne katılamama tehlikesiyle karşı karşıya bulunan Bayern Münih'e bir şok da Lukas Podolski yaşattı. 21 yaşındaki Alman golcünün dizinde yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat olacağı ve bu nedenle yaklaşık üç ay yeşil sahalardan uzak kalacağı ifade edildi. Bundesliga'da sezonun son dört maçını kaçıracak olan Podolski'nin 2007-2008 sezonunun başlarında sahalara dönmesi

bekleniyor.

Konuyla ilgili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Podolski'nin bıçak altına yatacağı ve üç ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Podolski ayrıca, Almanya Milli Takımı'nın San Marino ve Slovakya'yla yapacağı 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri gurup maçlarında da forma giyemeyecek.

2006 Dünya Kupası Finalleri'nde oynadığı başarılı futbolla turnuvanın 'en iyi genç oyuncusu' seçilen Alman yıldız, 38 kez formasını giydiği Almanya Milli Takımı'yla 22 gole imzasını attı.

Bu arada, Podolski'nin sakatlık haberinden sonra bir açıklama yapan Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw, haberin kendisini hayal kırıklığına uğrattığını, Podolski adına çok üzüldüğünü söyledi.

(ERS-ERS-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title