Haberler

Bayern Münih Başkanı Hoeness'ten, Mesut Özil'e Sert Eleştiri: Irkçılık Tiyatrosunu Kullandı

Güncelleme:

Bayern Münih Başkanı Uli Hoenes, Almanya Milli Takımını bırakma kararı alan Mesut Özil için yaptığı açıklamada, "Mesut Özil, kötü performansını gölgelemek için ırkçılık tiyatrosunu kullandı." dedi.

Almanya Milli Takımı'nı bırakan Mesut Özil için Bayern Münih Başkanı Uli Hoeness'ten ağır suçlamalar geldi.

''IRKÇILIK TİYATROSUNU KULLANIYOR''

Alman basınına konuşan Uli Hoeness, ''Mesut Özil, kötü performansını gölgelemek için ırkçılık tiyatrosunu kullandı. Çok iyi pazarlanmış bir ürün. Zaten Joachim Löw, Arsenal'e sık sık gidip maçlarını izlese sportif kararlardan dolayı kadroya almazdı. Biz de bu tiyatrodan kurtulurduk.'' dedi.

"MESUT YILLARDIR BİR HAYALET GİBİ OYNUYORDU"

Bayern Münih Başkanı, Mesut Özil için daha önce de açıklama yapmış ve ''Mesut, yıllardır bir hayalet gibi oynuyordu. Yıllardır kötü oynuyor ve kötü oyunundan sonra bir fotoğrafın arkasına saklanıyor.'' ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bayern Münih Mesut Özil Almanya Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

DOĞRUMU?:

ADAM HAKLI BU MESUT DEĞİLMİYDİ ALMAN MİLLİ TAKIMI KARİYERİM İÇİN DAHA İYİ DEYİP TÜRKİYE Yİ SEÇMEYEN VE HAİN İLAN EDİLEN ADAM KIVIRMAYI BİLİOR ŞİMDİ DE MİLLİYETÇİ OLDU BAŞIMIZA PEHHH. . .

10
4
yanıtYanıtla
selam:

kendini turk mu alman mi hissediyorsun diye soruldugunda alman dedigi zamanlar iyi oynuyordu ben sahsen aciklamaya katiliyorum…

9
3
yanıtYanıtla
yunus:

Adam Alman orda dogmus atalari Turk. Milli takim icin oynarken ne diyecek? Konu o Almanim dedigi halde onu kabullenmeyen irkci Almanlar. Kapis?

yanıt0
yanıt0
Fenersi:

Ya şu uli hoeness denen tavuk hırsızı , pardon vergi hırsızı , sen mesuta tiyatrocu diyorsan sende sirk maymunusun ya bide bayern gibi süper bir takıma hiç ama hiç yakışmıyorsun yabancı düşmanı

5
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ne zamandan beri kopeklerin konusmasina musade verildi knast buruder

5
1
yanıtYanıtla
ATMACA:

adam yüzde yüz haklı mesut iki yüzlülük yapıp bütün kisiligini yitirmiştir enayilerde bunun tiyatrosunu yiyor karnının doyduğu kişilik ve kimliği olmazdı bi hiçti Almanya olmasaydı riyakar ve iki yüzlü

2
3
yanıtYanıtla
ARAP:

yahu sizler ne enayi ne alık hesapta milliyetçilik ve hamaset peşinde koşan boş insanlarsınız Alman milli takımında iken be ALMAN nım demedimmi.

5
0
yanıtYanıtla
GÜNALTAY TURAN:

Minareyi çalanın kılıf uydurması gibi bir açıklama yuh size be ırkçılar.

3
2
yanıtYanıtla
ZALIM:

Hemen kendi vatandaşınızı karalayın demi yorumcu bozmaları

2
2
yanıtYanıtla
Irfan:

Kendi istedigi Münich li oyuncu yu Milli takima alinmadigi icin, Türk asilli oyunculara iftira atmaya basladi. Onun yapmadigi cakallik yok , Daum a da cok cektirdi. Hoenes tam bir asagilik sin.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title