Haberler

    Bayern Her Zamanki Gibi: 0-4

    Bundesliga lideri Bayern Münih yoluna tam gaz devam ediyor.

    Almanya Bundesliga'nın 25. hafta mücadelesinde Bayern Münih, deplasmanda Werder Bremen ile karşılaştı. Weserstadion'da oynanan karşılaşmayı Bavyera ekibi 4-0'lık skorla kazandı.

    Konuk ekip 24.dakikada Thomas Müller'le 1-0 öne geçti.

    45. dakikada kazanılan frikikte David Alaba güzel bir vuruşla skoru 2-0 yaptı.

    Bavyera ekibi 76. ile 90. dakikalarda Robert Lewandowski'nin golleriyle maçı 4-0 kazandı.

    Öte yandan B.Münih'te Pepe Reina, bu sezon ilk kez ilk 11'de forma giydi.

    Bu skorun ardından Bayern Münih puanını 64 yaptı ve liderliğini açık ara sürdürdü. Werder Bremen ise 33 puanda kaldı.

    Bundesliga'nın 26. haftasında Werder Bremen deplasmanda Köln ile karşılaşacakken, Bayern Münih ise evinde Mönchengladbach'ı konuk edecek.

    SCHALKE SON DAKİKADA!

    Bundesliga Hertha Berlin ile Schalke 04 karşı karşıya geldi.

    Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadele 2-2 eşitlikle sonuçlandı.

    Ev sahibi Hertha Berlin'in gollerini 21. dakikada Anis Ben-Hatira ve 82. dakikada Genki Haraguchi atarken, Schalke 04'ün sayılarını 40. dakidaka Leroy Sane ve 90. dakikada Joel Matip kaydetti.

    Hafta içi Real Madrid deplasmanında tarih yazmanın kıyısından dönen Schalke 04, son dakikada yakaladığı beraberlikle 39 puan olurken, Hertha Berlin 26 puana çıktı.

    Bundesliga'nın 26. haftasında Schalke 04, Bayer Leverkusen'i konuk edecek. Hertha Berlin ise Hamburg ile deplasmanda karşılaşacak.

    Bugün Bundeliga'da alınan sonuçlar şöyle:

    Augsburg - Mainz 05: 0-2

    E. Frankfurt - Paderborn: 4-0

    Hertha Berlin - Schalke: 2-2

    Hoffenheim - Hamburg: 3-0

    W.Bremen - B. Münih: 0-4

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Werder Bremen Bayern Münih Hertha Bsc Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title