Haberler

Baydilli Ziyaretlerine Devam Ediyor

31 Mart yerel seçimlerine yaklaştıkça çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli gündüz mahalle ve esnaf ziyaretlerinde, akşamları da ev toplantılarında vatandaşlarla buluşup çalışmalarını ve projelerini anlatmaya devam ediyor.

31 Mart yerel seçimlerine yaklaştıkça çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli gündüz mahalle ve esnaf ziyaretlerinde, akşamları da ev toplantılarında vatandaşlarla buluşup çalışmalarını ve projelerini anlatmaya devam ediyor.

Başkan Adayı Baydilli, daha gelişmiş bir Karaköprü'yü oluşturmak için vatandaşlardan destek istediğini ifade ederken, yapacakları projelerle Karaköprü'nün önemli bir cazibe merkezi haline geleceğini anlatıyor. Karaköprü ilçesine hizmet etmekten büyük gurur duyduğunu ifade eden Baydilli yeni dönemde de seçilmesi halinde yapacakları projelerle Karaköprü'yü kalkındıracaklarını kaydederek, "Bizim bugüne kadar tek hedefimiz vatandaşlarımızın refahı ve mutluluğu için ilçemizi çok daha güzel bir kent yapmak için çalışmak oldu. Yaptığımız projeleri de hem ilçemizi kalkındırmak hem de vatandaşlarımızın, gençlerin ve çocukların kültürel, sosyal gelişimine katkıda bulunmayı düşünerek hazırladık. İnşallah 31 Mart'tan sonra yeniden Bismillah diyerek Karaköprü'ye ve vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini getirmek için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli'ye vatandaş ve esnaf ziyaretlerinde Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, Belediye Meclis Üyeleri ve Adayları ile ilçe teşkilatı üyeleri de eşlik etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Karaköprü AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title