Haberler

Baydilli, Vatandaşların Talep ve Sorunlarını Dinledi

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Esentepe mahallesinde yapılan çalışmaları incelemek ve sorunları yerinde inceledi. Baydilli incelemeler sırasında vatandaşlarla da sohbet ederek talep ve görüşlerini dinledi.

Karaköprü'ye hizmet noktasında çalıştıklarını belirten Baydilli, "Zaman bizim için çok önemli ve değerli bir kavram. Biz bu zamanı değerlendirmek adına sabahın erken saatlerinde mesaimize başlayarak teknik ekibimizle birlikte her gün bir mahallemizi sokak sokak geziyoruz. Sorunları yerinde inceliyoruz, aksaklıkların hemen giderilmesi için birimlerimize talimat veriyoruz. Akşam da mesire alanımızda inceleme yaptık, vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda dinlenmesi ve zaman geçirmesi için yine sorunların giderilmesine yönelik çalışma başlattık. Biz ne yapıyorsak Karaköprü'deki vatandaşlarımızın refahı ve rahatlığı için yapıyoruz, bu doğrultuda çalışıyoruz. Bizi görünce görüşlerini bizimle paylaşan, istişarelerde bulunan vatandaşlarımıza ve esnafımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Karaköprü Esentepe Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title