Haberler

Baydemir'den Van Belediye Başkanı Kaya'ya Teşekkür

Güneydoğu Anadolu Belediyeler Birliğinin (GABB) 2012 yılının ilk encümen toplantısı, Van Deprem Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleştirdi.

Güneydoğu Anadolu Belediyeler Birliğinin (GABB) 2012 yılının ilk encümen toplantısı, Van Deprem Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleştirdi. GAB Birlik Başkanı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, deprem sonrası Van'da gösterdikleri çabadan dolayı Van Belediye Başkanı Bekir Kaya'ya teşekkür etti.

GABB ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Van Belediye Başkanı Bekir Kaya, Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran, Nusaybin Belediye Başkanı Ayşe Gökkan, Edremit Belediye Başkanı Abdulkerim Sayan, Güroymak Belediye Başkanı Mehmet Emin Özkan ve Muş Erentepe Belediye Başkanı Mehmet Yaşik katıldı.

Toplantı öncesi bir açıklama yapan Baydemir, açılışı yapılan GABB Deprem Koordinasyon Merkezi'nin hayırlı olmasını dileyerek, 2012 yılının ilk encümen toplantısını burada gerçekleştirdiklerini söyledi. Toplantıyı Van'a almalarının nedeninin yaraların sarılması için dikkatleri bu şehre çekmek ve burada yaşayan halkın dramını Türkiye ve dünya kamuoyuna iletmek olduğunu söyleyen Baydemir, "Bu toplantımız vesilesi ile umarız Van depreminin acıları çok hızlı bir şekilde sarılır" dedi.

Deprem sonrası Van Belediyesi'nin gösterdiği çaba için Kaya'ya teşekkür eden Baydemir, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle maddi ama sınırsız manevi desteğimizle sizlerle birlikte olacağız" diye konuştu.

Kaya da Baydemir'e desteklerinden dolayı teşekkür ederken, toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Baydemir Diyarbakır Bekir Kaya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title