Haberler

Baydar'a Coşkulu Karşılama

Seçim gezilerini ilçe teşkilatlarında sürdüren AK Parti Ardahan Milletvekili Aday Adayı Yunus Baydar Posof ilçesinde parti üyeleri ve Posoflular coşkulu karşıladı.

Baydar ilk olarak Posof Ak Parti Belediye Başkanı Cahit Ulgar'ı makamında ziyaret etti. Ardahan Milletvekili Aday Adayı Yunus Baydar burada yaptığı konuşmada, İnşallah memleketimiz için, partimiz için hayırlı bir süreç işler dedi. Baydar,"Bizde bu hayırlı süreçte hayırlı işler yapmak için bu göreve talibiz. Tabi ki talipli olan arkadaşlar da var. Bizim maksadımız memleketin ekmeğini, pastasını büyütmek anlamındaki süreçlere katkı sunmak oldu. Siyaset bir ekip işi ve ben değil biz anlamındaki şeydir. Bizim önceliğimiz, mesele nefsi değil toplumsal, mesele bireysel değil kitlelerin talebidir." dedi.

Posof ilçe Belediye Başkanı Cahit Ulgar, ziyaretlerinden dolayı Baydar'a teşekkürlerini ileterek, ilçede yapacakları projeler hakkında bilgi verdi. Ulgar, "Ak Parti'ye en ücra köşedeki köyden oy verenden, bu partiye gönül eri olarak çıkıp da bende bu hizmete varım demek gerçekten ağır bir sorumluluk ve ağır bir süreç, buna teşebbüs eden, bu organlar içerisinde yer alıp hizmete katkı sunan herkesten Allah razı olsun. Ham dolsun ki aklımızdan geçirdiğimiz, projesini oluşturduğumuz, projesinin adını söyleyebildiğimiz her şeyin mutlaka kısa zamanda mesafe kat edip karşılığını buluyoruz. Bundan dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Posof olarak bir önceki seçimde Ak Parti'ye yüzde 70 oy veren bir ilçe idi ve önümüzdeki seçimlerde bu oranı yüzde 80'lere çıkarmayı hedefliyoruz." Dedi.

Baydar, daha sonra AK Parti Posof ilçe başkanlığını ziyaret etti. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği Baydar, burada yaptığı konuşmada, "Bizim derdimiz bu yola çıkarken, memleketin ekmeğini, pastasını biraz daha büyütmek, bu memlekette yatırımları ve hizmetleri yoğun bir şekilde almak. Çünkü Ardahan'ın her köşesinin hizmete ihtiyacı var. Posof'unda bunda çok ciddi hizmet açığı var. Siyaset bir ekip işi, Milletvekiliyle, il başkanıyla, teşkilatıyla, Belediye başkanıyla, ilçe başkanıyla ben demek doğru değil biz anlamında bu süreçlerde Posof'un menfaatlerine ne uygunsa, ilçenin neye ihtiyacı varsa bizde bunları kendimiz için öncelikledik, bunun da mücadelesini vermeye çalıştık. Şu anda partimize yakışan bir süreç işliyor. Ama özellikle Ardahan'da bu hizmet açığını kapatmak, biraz da yüzünü Ardahan'a dönmekle ilgili. Ardahan için Ankara da kavga vermekle alakalı ve biraz daha uğraşmak la alakalı. Sınır kapımız var yeteri düzeyde işlemiyor ve ekonomik katkısı yok, bunun gibi birçok sorunumuz var. Hayvancılık özellikle bölgenin önemli geçim kaynağı ve bununla ilgili birçok düşüncemiz, birçok projelerimiz var. Tabi işin başında olmadan birçok şeyi hayata geçirmekle mümkün değil, il başkanı olmak partinin kademelerindeki yönetimle ve idareyle ilgili birçok tasarrufun oluyor ama hükumet yatırımlarında olsun birçok şeyde il başkanı olarak bir noktada durmak zorundasın. Bunun gibi onlarca sebepten dolayı milletvekili aday adaylığı gibi milletvekili adaylığı için talipli olduk." Şeklinde konuştu. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yunus Baydar Ak Parti Ardahan Posof Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title