Haberler

Bayburt Valisi Pehlivan, Osb'de İncelemelerde Bulundu

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan'ın Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulunduğu bildirildi.

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan'ın Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulunduğu bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Cazibe Merkezleri Programı kapsamında yapılacak yatırımlara hazırlanan bölgede, devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Pehlivan, tespit ettiği eksikliklerin giderilmesi yönünde ilgililere talimat verdi.

Pehlivan, incelemeleri sırasında, yüklenici firmaya çalışmalarını titizlikle yürüterek hızlı bir şekilde tamamlaması yönünde de uyarılarda bulundu.

Bayburt Valiliğinin ve tüm kurum ve kuruluşların, yatırımcılara ellerinden gelen desteği sağlayacağını ifade eden Pehlivan, şunları kaydetti:

"Devam eden ulaşım yatırımları tamamlandığında Bayburt'a ulaşım çok daha kolay hale gelecek. Organize sanayi bölgesindeki altyapı çalışmaları kısa bir süre içerisinde tamamlanacak. Doğalgaz altyapımız hazır, elektrik altyapısı var. Bir OSB içinde olması gereken tüm altyapılarla birlikte hayata geçtiğinde Bayburt Organize Sanayi Bölgesi yatırımcılarımız açısından da inşallah ideal bir bölge olacak. Bu konuda desteklerini esirgemeyen Maliye Bakanımız Naci Ağbal ve onun şahsında ilgili bütün kişi ve kurumlara ilimiz adına teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Bayburt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title