Haberler

Bayburt İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Bayburt İl Koordinasyon Kurulu 2020 yılı birinci dönem toplantısı yapıldı.

Bayburt İl Koordinasyon Kurulu 2020 yılı birinci dönem toplantısı yapıldı.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Metin Köse Toplantı Salonundaki toplantının açılışında konuşan Vali Cüneyt Epcim, Bayburt'ta yatırımcı bölge ve il kuruluşlarınca toplam 149 projenin yürütüldüğünü ve projelere ait toplam tutarın 3 milyar 134 milyon 663 bin lira olduğunu söyledi.

Vali Epcim, projelerden 102'sinin yatırımcı bölge kuruluşlarına, 47'sinin de il kuruluşlarına ait olduğunu belirterek, "Yatırımcı bölge kuruluşlarının ilimizde 102 proje ile toplam 2 milyar 759 milyon 104 bin liralık yatırımı devam etmektedir. İl kuruluşlarımız tarafından da 47 proje yürütülmekte olup bu projelerin toplam bedeli ise 375 milyon 559 bin liradır. Yatırımcı bölge ve il kuruluşlarımız tarafından ilimizde yürütülen toplam 149 projenin toplam tutarı 3 milyar 134 milyon 663 bin liradır." dedi.

Proje tutarları bakımından ilk sıraları ulaşım ve tarım yatırımlarının aldığına işaret eden Vali Epcim, katılımcılara teşekkür ederek toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

Yatırımcı bölge ve il kuruluşu temsilcilerinin sunumlarıyla devam eden toplantı, koordinasyonu gerektiren konulara ilişkin talep ve önerilerle sona erdi.

Topantıya, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Üniversitesi Rektörü Vekili Prof. Dr. Hanefi Bayraktar, Vali Yardımcısı Remzi Demir, Aydıntepe Kaymakamı Mustafa Akın, Demirözü Kaymakamı Ömer Coşkun, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Ağın ile yatırımcı bölge ve il kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Cüneyt Epcim Bayburt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title