Haberler

Bayburt: Beyin Kanaması Geçiren Er Bayburt'ta Toprağa Verildi

Vatani Görevini Yaptığı Sırada Geçirdiği Beyin Kanaması Sonucu Hayatını Kaybeden Levazım Er Salim Çeker, Memleketi Bayburt'ta Toprağa Verildi.

Vatani görevini yaptığı sırada geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Levazım Er Salim Çeker, memleketi Bayburt'ta toprağa verildi.

Kocaeli 15. Piyade Tümeni Lojistik Destek Komutanlığı'nda vatani görevini yaptığı sırada rahatsızlanan Salim Çeker (21), kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bayburt'ta Yeni Cami'de düzenlenen cenaze töreninde konuşan Jandarma Alay Komutanı ve Garnizon Komutan Vekili Albay Bülent Çakar, "Şehidimiz, her zaman ve her yerde Türk Sancağı'nın şanını canından aziz bilip icabında vatan, Cumhuriyet ve vazife uğrunda seve seve hayatını feda ederek namusu üzerine yemin etmiştir. Bu kutsal görevini yaparken vazifesi başında aramızdan ayrılarak şehitlik mertebesine ulaşan kıymetli silah arkadaşımız Levazım Er Salim Çeker'i son yolculuğuna uğurluyoruz" dedi.

Kılınan cenaze namazının ardından Şehit Levazım Er Salim Çeker'in Türk bayrağına sarılı tabutu kortej eşliğinde Şehit Osman Şehitliği'ne kadar götürülerek gözyaşları arasında toprağa verildi. Levazım Er Salim Çeker'in tabutuna sarılan Türk bayrağı ailesine Jandarma Alay Komutanı ve Garnizon Komutan Vekili Albay Bülent Çakar tarafından teslim edildi.

Cenaze törenine Bayburt Valisi Musa Küçükkurt, Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin, Jandarma Alay Komutanı ve Garnizon Komutan Vekili Albay Bülent Çakar, daire amirleri, erin ailesi, yakınları ve çok sayıda Bayburtlu katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title