Haberler

Bayburt: Bayburt'ta Yerel Yönetimler

Bayburt il merkezinde bulunan mahalle odalarına Belediye tarafından yaptırılan kitaplıklar teslim edildi.

Bayburt il merkezinde bulunan mahalle odalarına Belediye tarafından yaptırılan kitaplıklar teslim edildi.

Bir süre önce bütün mahalle odalarını tek tek ziyaret ederek halkın sorunlarını yerinde dinleyen Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin, her mahalle odasına kitaplık yaptıracağı yolundaki sözünü yerine getirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Çetin, "Bayburt'ta uzun yıllardır devam eden mahalle odaları kültürünün Türkiye genelinde örnek teşkil etmesi, Bayburt açısından gurur tablosudur. Mahalle odalarımız cenazelerde ve hayırlı işlerde önemli işlev görmektedir. Belediye olarak farklı katkı sağlamak istedik ve bunun için kitaplık yaptırarak bütün mahalle odalarımıza dağıttık. Belediyemizin başlatacağı kitap toplama kampanyasıyla, bu kitaplıkları doldurarak insanlarımızın boş zamanlarında buralardaki kitapları okumalarını teşvik edeceğiz. Bütün mahallelerimizin buna destek vererek kitap toplama kampanyası yapacağına inanıyorum. Kısa bir süre içerisinde bu kitaplıkların dolacağına inancım tamdır" dedi.

Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin, mahalle odalarının yaşatılması ve iyileştirilmesi konusunda Belediye olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title