Haberler

Baybatur ve Başkan Çerçi vatandaşları dinledi

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ile birlikte tüm dünyada salgın haline gelen korona virüs dolayısıyla yürütülen çalışmaları yerinde denetledi. Vatandaşlarla görüşen Çerçi ve Baybatur, vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını sorup, açıklanan kurallara uymalarını istedi.

Sosyal belediyecilik projeleriyle dikkat çeken Yunusemre Belediyesi, tüm dünyada salgın haline gelen korona virüs (Covid-19) dolayısıyla ilçede gerçekleştirdiği çalışmalara devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ile birlikte yürütülen çalışmaları yerinde inceledi, vatandaşlarla sosyal mesafe kuralına uygun olarak görüştü. Salgın dolayısıyla tüm dünyanın zor bir dönemden geçtiğini dile getiren Belediye Başkanı Çerçi, vatandaşları uyararak onlardan zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını istedi.

"Unutmayın hiçbir virüs sizin tedbirinizden güçlü değildir"

Belediye olarak tüm imkanlarını seferber ettiklerini kaydeden Başkan, "Amacımız vatandaşlarımızın bu zor zamanlarda sağlıklarına odaklanmalarını sağlamak. Yunusemre Belediyesi olarak vatandaşımızın daima yanındayız. Bizlere ulaşmak isteyen vatandaşlarımızın 444 62 09 numaralı Çağrı Merkezimizi aramaları yeterlidir. Zor günler geçecek, başaracağız diyoruz. Lütfen yetkililerimizin ikazlarını dikkate alıp evde kalalım. Bizler sizin sağlığınız için çalışıyoruz. Unutmayın hiçbir virüs sizin tedbirinizden güçlü değildir" dedi.

"Hükümetimiz salgınla mücadelede yoğun mesai harcıyor"

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur da şunları söyledi: "Yunusemre Belediye Başkanımız Mehmet Çerçi ile ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın varsa istek ve taleplerini dinledik. Hükümetimiz salgınla etkin mücadele için yoğun mesai harcıyor. Bu salgında en önemli tedbir kendinizi izole etmek. Bu anlamda açıklanan tedbirlere uymak çok önemli. Vatandaşlarımızdan açıklanan önlemlere uymalarını önemle rica ediyoruz." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Çerçi Yunusemre Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title