Haberler

Baybatur Dur Durak Bilmiyor

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Demirci ilçesinin ardından Gördes ve Köprübaşı ilçelerinde de vatandaşlarla buluştu. 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çeken Baybatur, istikrarın ve büyümenin devamı için vatandaşlardan partisine destek istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her ilçede vatandaşların ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur'a Gördes'te Belediye Başkanı Muhammet Akyol, AK Parti Gördes İlçe Başkanı Mehmet İnci, Partinin Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri, Köprübaşı ilçesinde ise Belediye Başkanı Zafer Mergen, AK Parti Köprübaşı İlçe Başkanı Ragıp Topuz, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Halil Özkan eşlik etti.

Cuma namazını Gördes ilçesine bağlı Karayağcı mahallesinde kılan Baybatur, namaz sonrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Gördes'te esnafları da ziyaret eden Baybatur, Köprübaşı ilçesine geçerek, önce ilçe merkezindeki daha sonrada İkizkuyu ve Kemhallı mahallelerindeki vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, her iki ilçeye bağlı mahallelerdeki vatandaşlarla buluşmasında yaptığı konuşmalarında 7 Haziran tarihinde yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinin önemine dikkat çekti.

"CHP VE MHP'YE TEK BAŞINA İKTİDARA GELECEK MİSİNİZ DİYE SORMANIZI İSTİYORUM"

Muhalefetteki partilerin istikrardan yana olmadıklarını ve 'AK Parti gitsin de kim gelirse gelsin' mantığında çalışmalarını yürüttüklerini kaydeden Baybatur şöyle konuştu: "2002 yılında yapılan milletvekili genel seçimlerinden bugüne kadar yapılan girdiğimiz her seçimde sizlerin teveccühü ve desteğiyle birinci parti olduk. 7 Haziran'da yapılacak seçimler hem ülkemizin hem de geleceğimizin belirleneceği önemli seçimlerdir. Bir gazete CHP ile MHP koalisyon yapsın ve HDP'de dışarıdan desteklesin diye haber yapıyor. Bunlara da bu aklı paralelciler veriyor. Bunların tek düşüncesi AK Parti iktidardan gitsin de kim gelirse gelsin. Bunlar, istikrardan yana değiller. Bunlar Türkiye'nin büyümesinden yana değiller. Bunlar Türkiye'nin bölgesinde lider ülke olmasını istemiyorlar. Bunlar tekrar eski Türkiye'ye dönülsün istiyorlar. Oysaki şuanda Türkiye eski Türkiye değil. Bugün Yeni Türkiye'de kendi silahımızı, kendi tankımızı, kendi helikopterimizi, kendi insansız hava araçlarımızı, kendi cep telefonumuzu yapar hale geldik. Konuşmamın başında bu seçimlerin çok önemli seçimler olduğunu söylemiştim. Şuan güçlenen ve büyüyen bir Türkiye var. Daha büyük ve daha güçlü bir Türkiye için daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de sizlerin desteğinize ihtiyacımız var. Allah'a çok şükürler olsun ki partimizin Kurucu Lideri uzun adam Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Partimizin Genel Başkanı Başbakanımız bilge adam Ahmet Davutoğlu bugüne kadar sizlerin başını öne eğdirecek hiçbir yanlışın içinde olmadı. Bizim gibi ana muhalefet partisi CHP ve yavru muhalefet partisi MHP'nin milletvekili adayları sizlerden oy istemeye gelecekler. Onlara 'siz tek başınıza iktidara gelecek misiniz? Diye sormanızı istiyorum. İnanın ki bu sorunuza asla cevap veremezler. Çünkü bunları tek başına iktidara gelecek ne güçleri ne de cesaretleri var. Bunlar ülkeyi asla yönetemezler."

BAYBATUR İSTİKRARIN DEVAMI İÇİN PARTİSİNE DESTEK İSTEDİ

Baybatur konuşmasının devamında, "Buradaki büyüklerimizi bunların koalisyonlu hükümetlerini çok iyi bilirler. Burada bulunan genç kardeşlerimize sesleniyorum. Bizden önce yani 2003 yılında yapılan seçimler öncesinde ANASOL yani CHP'nin kardeş partisi DSP, Devlet Bahçeli'nin genel başkanı olduğu MHP ve siyasi mevta olan Mesut Yılmaz'ın genel başkanlığını olduğu ANAVATAN partisinin bir araya gelerek kurduğu koalisyon hükümeti vardı. Bu hükümet zamanında bankaların içi boşaltıldı. Memurlar işçiler, esnaflar çektikleri sıkıntılardan dolayı sokaklarda yürüyor meydanlarda eylem yapıyorlardı. Esnafımızın, dönemin Başbakanı Bülent Ecevit'in önüne başbakanlıkta yazar kasa fırlatıyordu. Gecelik faizler almış başını gidiyor, insanlarımız ekonomik sıkıntı içerisinde ne yapacaklarını bilmiyorlardı. 1 milyar dolar borç para almak için IMF'nin kapısında el divan pençe durup yalvarıyorduk. Ülke o kadar çok zor duruma düşmüştü ki, 1999 yılında yaşanan depremde vatandaşlara yapılan yardım paraları ile memurların maaşları ödeniyordu. Böyle bir sıkıntılı dönemde sizlerin desteği ile girdiğimiz 3 Kasın 2002 yılındaki seçimlerde tek başına iş başına geldiğimizde ilk işimiz ülkemizin başına bela olan IMF'den kurtulmak için borçlarımızı ödemeye başladık. IMF'ye olan 23,5 milyar dolara borcumuzu ödemekle kalmayıp bir de 5 milyar dolar para yardımında bulunmayı kabul ettik. Türkiye nerden nereye geldi. 2023 hedeflerimize ulaşmak, İstikrarın ve büyümenin devamı için en önemlisi de tam bağımsızlığımızın ilanı olacak olan bu seçimlerde sizlerin desteğinizi istiyorum." ifadelerini kullandı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Baybatur Ak Parti Gördes Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title