Haberler

Baybatur'dan Şehir Hastanesi Müjdesi

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı imza töreni yapılan Manisa 560 Yataklı Manisa Şehir Hastanesi'nin 28 Kasım 'da Sağlık Bakanı Dr Mehmet Müezzinoğlu ve Bakan...

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı imza töreni yapılan Manisa 560 Yataklı Manisa Şehir Hastanesi'nin 28 Kasım 'da Sağlık Bakanı Dr Mehmet Müezzinoğlu ve Bakan Yardımcısı Agah Kafkas'ın katılımıyla temelinin atılacağı müjdesini verdi.

Sağlık Bakanı Dr Mehmet Müezzinoğlu'nun, Manisa Milletvekilleri MKYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi, Recai Berber, Uğur Aydemir, Muzaffer Yurttaş ve Dr. Selçuk Özdağ'ın da katılacağı törenle Manisa Şehir Hastanesi'nin temelinin atılacağı müjdesini veren AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, hastanenin Manisalılara hayırlı olmasını temennisinde bulundu.

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Uzun zamandır üzerinde çalışılan Manisa Bölge Hastanesi, şehir hastaneleri statüsüne kavuşmuş ve Manisa başta olmak üzere 16 ilimizde şehir hastaneleri yapımına başlanmıştır. İstanbul'da Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ında katıldığı törenle imzalanan Manisa Şehir Hastanesi'nde sıra temel atmaya gelmiştir. Buradan Manisalılara hayırlı uğurlu olmasını dileyerek 28 Kasımda temelinin atılacağını söyleyebiliriz. Sağlık Bakanı Dr Mehmet Müezzinoğlu'nun bakan yardımcısı Agah Kafkas ve Manisa milletvekillerimizin de katılacağı temel atma töreni muhteşem bir güzellikte yapılacaktır. Manisa'ya yapılacak olan 560 yataklı Şehir Hastanesi sağlıkta önemli bir eksiğin kapatılmasını sağlayacak büyük bir yatırım olacaktır. Manisa Şehir Hastanesi yalnızca bölgesine, mahallesine hizmet etmekle kalmayıp çevre şehirlere de büyük hizmetler verebilecek kapasitede ve büyüklükte olacaktır. Şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyor Manisalılara bu güzel müjdeyi vererek şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Baybatur İstanbul Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title