Haberler

Bayanlar Voleybol Birinci Ligi

Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı, Kendi Evinde Konuk Ettiği Galatasaray'ı 3 - 1 Yendi.

Beşiktaş Bayan Voleybol takımı, kendi evinde konuk ettiği Galatasaray'ı 3 - 1 yendi.

Mücadelenin ilk dakikaları her iki takımın da sayıları geçti. Setin sonlarında Eda'nın başarılı oyunu ile farkı açmaya başlayan siyah-beyazlılar, ilk bölümü 25-22 kazanarak, 1 - 0 öne geçti. İkinci sete Galatasaray takımı etkili başladı. Eda ve Yeliz'in sayılarına Burçin, Berrin ikilisi ile cevap veren sarı kırmızılılar, savunmadaki hatalarını telafi edemedi. İkinci teknik molaya 3 sayı farkla galip giren Beşiktaş, durum 20-17 iken üst üste sayılar kaybedince, Galatasaray farkı kapattı ve öne geçti. Siyah-beyazlılar son anlarda yaptığı basit hataların neticesinde, önde olduğu sette avantajını kaybetti ve Galatasaray bu bölümü 26 - 24 önde bitirerek skora denge getirdi (1-1). 3. sette Chmil ve Bailukova'nın köşelerden kullandığı smaçlarla sayılar kazanan Beşiktaş, set sonunda 25-20'lik skorla kazanan taraf oldu (2-1).

Siyah-beyazlılar, 4. sette başarılı bloklarıyla Galatasaray'ın sayı bulmasını engelledi. Smaçlarda da etkili olan Beşiktaş seti 25 - 14, karşılaşmayı da 3-1 kazandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title