Haberler

Bayanlar Voleybol 1. Ligi

Vakıfbank Güneş Sigorta Kulübü Başkanı M. İlker Avcı, Yaptığı Yazılı Açıklamada, Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde Vakıfbank Güneş Sigorta ile Fenerbahçe Acıbadem Arasında Oynanan Maçta Tribünde Yaşanan Olayların Ardından Fair-play Adına Göstermiş Olduğu Davranıştan Dolayı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı Kutladığını Bildirdi.

Vakıfbank Güneş Sigorta Kulübü Başkanı M. İlker Avcı, yaptığı yazılı açıklamada, Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde Vakıfbank Güneş Sigorta ile Fenerbahçe Acıbadem arasında oynanan maçta tribünde yaşanan olayların ardından fair-play adına göstermiş olduğu davranıştan dolayı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı kutladığını bildirdi.

Caferağa Spor Salonu'nda dün oynanan ve Fenerbahçe Acıbadem'in 3-1 galip ayrıldığı maçta, tribünde istenmeyen olaylar meydana gelmişti. Konuyla ilgili bugün bir yazılı açıklama yapan Vakıfbank Güneş Sigorta Kulübü Başkanı M. İlker Avcı, maçın üçüncü seti oynanırken, bazı seyirciler arasında yaşanan tartışmalar nedeniyle ortamın gerildiğini belirterek, "Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Asbaşkan Mahmut Uslu da protokol tribünündeydi. Karşılaşmanın üçüncü seti oynanırken bazı seyirciler arasında

yaşanan tartışma ve sözlü saldırılar nedeniyle ortam gerildi ve emniyet güçleri de duruma müdahale etti. Bu sırada, Başkan Aziz Yıldırım örnek bir davranış göstererek önce tribündeki seyircileri yatıştırmaya çalışmış, sonrada durumu protesto ederek salonu terk etmiştir. Vakıfbank Güneş Sigorta Spor Kulübü olarak Başkan Aziz Yıldırım'ı fair-play adına göstermiş olduğu bu davranıştan dolayı kutlarım" ifadelerini kullandı.

(KÇ-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title