Haberler

Bayanlar Hentbol Süper Ligi Final Four Serisi

Bayanlar Hentbol Süper Ligi Final Four serisinin ilk maçı Muratpaşa Belediyesi'nin 35-29 üstünlüğü ile sona erdi.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi Final Four serisinin ilk maçı Muratpaşa Belediyesi'nin 35-29 üstünlüğü ile sona erdi.

Cebeci Prof. Dr. Yaşar Sevim Salonu'nda Muratpaşa Belediyesi ile Maliye Milli Piyango karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında başa baş bir oyun sergilenirken, maçın ilk devresi 17-16 Muratpaşa Belediyesi'nin üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda ise Muratpaşa Belediyesi etkin oyunuyla maçı 35-29 kazandı.

İki takım arasındaki ikinci maç Pazartesi günü Antalya Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda oynanacak ve 2 galibiyete ulaşan takım şampiyon olacak.

Maç sonunda Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal, geçen hafta Türkiye Kupası'nda aynı takımla oynadıklarını hatırlatarak, aynı şekilde maç olduğunu söyledi. Ünsal, birinci hedeflerini gerçekleştirdiklerini belirterek, "Türkiye Kupası'nı aldık. Bu maçta genel olarak bizim üstünlüğümüzle geçti. Zannediyorum ki ikinci maçı da kazanıp, Antalya'da 2-0 yapıp, Avrupa Kupası'nda final oynayacağız. Maç öncesi çok yıpranmadan Avrupa Kupası'nda ülkemizi temsil etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Muratpaşa Belediye oyuncularından Kübra ise, maça stresli başladıklarını ve küçük hatalar yaptıklarını ifade ederek, ikinci devre daha iyi oynadıklarını ifade etti. İkinci maça daha iyi olacaklarını anlatan Kübra, "Antalya'da atmosfer daha farklı. O yüzden orada rahat kazanacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Maliye Milli Piyango Antrenörü Nedzad Masiç, ilk yarının baş başa geçtiğini kaydederek, oyunun başında hatalar yaptıklarını ve bu hatalarında oyunun kopmasına neden olduğunu kaydetti. Önlerinde iki maçın daha olduğunu hatırlatan Masiç, "Dışarıda veya içeride oynamamız fark etmiyor. Oradaki maçta çekişmeli geçecek. Böyle hataları tekrarlamayacağımızı düşünüyorum" dedi.

SALON: Cebeci Prof. Dr. Yaşar Sevim

HAKEMLER: Ufuk Tontu, Özgür Benli

MALİYE MİLLİ PİYANGO: Derya Tinkaoğlu 1, (Jelena), Nergiz 2, Selen, Ceren 3, Aleyna, Gülsüm 6, Buket 1, Çiğdem 8, Selma 2, Sinem 1, Duygu, Snopova 1, Sinitsyna 2, Neslihan 2

MURATPAŞA BELEDİYESİ: Sevilay (Necla), (Fatma Ay), Olga 4, Marina 3, Kübra 2, Perihan 3, Sulyma 3, Gonca, Ayla 1, Diğdem 1, Carbune 3, Serpil 10, Nurceren 3, Meral 1, Özge

İKİ DAKİKA CEZASI ALANLAR: Buket, Duygu (Maliye Milli Piyango), Olga, (Antalya Muratpaşa Belediyesi) - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Süleyman Evcilmen Türkiye Kupası Muratpaşa Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title