Haberler

Bayanlar Futbol Ligi

Bayanlar Futbol Ligi A Gurubu'nda Play-off Mücadelesi Veren Malatya Gençlikspor Takımı, İlk Yarının Son Karşılaşması Olan İzmir Elit Çimenspor Maçına İddialı Hazırlanıyor.

Bayanlar Futbol Ligi A Gurubu'nda Play-off mücadelesi veren Malatya Gençlikspor takımı, ilk yarının son karşılaşması olan İzmir Elit Çimenspor maçına iddialı hazırlanıyor.

Malatya Gençlikspor Kulübü Başkanı Abidin Öner, lig de 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 de mağlubiyetleri olduğunu, 11 puanları bulunduğunu hatırlatarak, "Lig'de oynadığımız Mersin Gençlerbirliği maçını 8-2 kazanıp Antalya deplasmanından da 4-1 galibiyetle döndük. Bu maçların moraliyle ilk yarının son karşılaşmasında da galip gelerek ilk yarıyı kapatmak istiyoruz" dedi.

Takımın kaptanı Sevgi Eroğlu da, maç oynadıkça tecrübe ve başarılarının arttığını belirterek, "Son iki maçta iç ve dışta galip gelerek avantaj elde ettik. İlk yarının son maçını da kendi sahamızda İzmir Elit Çimenspor'la oynayıp ilk yarıyı ilk 3 takım içerisinde tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

Malatya Gençlikspor'un fikstür gereği İzmir Elit Çimenspor ile 31 Aralık'ta oynayacağı ilk yarının son maçı Kurban Bayramı nedeniyle ertelenmişti. Malatya Gençlikspor, pazar günü kendi sahasında saat 12:00'de oynayacağı bu maçın hazırlığını antrenör Ahmet Özelçi yönetiminde sürdürüyor.

(NA-İK-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title